Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι»

Βέβαιος πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει συμφωνήσει με τη Μπάγερν Μονάχου, εμφανίστηκε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μιλώντας στην «Sunday Express».

«Στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι»
Το συμβόλαιό του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ λήγει το καλοκαίρι του 2014, αλλά εδώ και καιρό έχει αποκαλύψει πως δεν προτίθεται να το ανανεώσει. Για το λόγο αυτό ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναμένεται να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα του να εισπράξει ένα ποσό, διόλου ευκαταφρόνητο όπως ακούγεται. Σε ποια, όμως, ομάδα θα μεταγραφεί ο Πολωνός; Οι υποψήφιες είναι πολλές, αλλά ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μοιάζει βέβαιος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 24χρονου επιθετικού.

«Η προσθήκη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα ήταν πολύ σημαντική για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν κρύβω πως έχουμε κάνει μια προσέγγιση, προκειμένου να πείσουμε τον παίκτη να έρθει στην Αγγλία. Ωστόσο, είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο παίκτης θα καταλήξει στη Μπάγερν Μονάχου. Οι διαπραγματεύσεις των Βαυαρών με τη Ντόρτμουντ βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και δύσκολα δεν θα έχουν ευτυχή, για αυτούς, κατάληξη», εκτίμησε ο σερ Άλεξ.

Οι λόγοι που ο παίκτης θα επιλέξει τη Μπάγερν είναι πολλοί, όπως τονίζει ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Η Μπάγερν είναι μεγάλη ομάδα και έχει τις δυνατότητες να αποκτήσει όποιον παίκτη θέλει. Από την άλλη για τον Πολωνό δεν θα είναι μεγάλη η αλλαγή, ούτε θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, αφού παραμένοντας στη Μπουντεσλίγκα, θα μπορέσει να παίξει καλά από την πρώτη μέρα. Ας μην ξεχνάμε, επιπλέον, πως στη Γερμανία το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και αποτελεί τιμή και όνειρο ζωής για πολλούς παίκτες να αγωνιστούν εκεί», σημείωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μένει να δούμε αν η εκτίμηση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σωστή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: