Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Κλείνει το μάτι στη Γιουβέντους ο Ιμπραΐμοβιτς

Αινιγματικός εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε συνέντευξή του στην «Tuttosport» μιλώντας για τις πιθανότητες επιστροφής του στη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κλείνει το μάτι στη Γιουβέντους ο Ιμπραΐμοβιτς
Είναι από τους παίκτες εκείνους που δεν μπορούν να μείνουν σε μια ομάδα για πολλά χρόνια. Ένας πραγματικός μισθοφόρος. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε κάθε μεταγραφική περίοδο παρουσιάζεται ως ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και το καλοκαίρι, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες που τον θέλουν να φεύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέφει στη Γιουβέντους.

Η ιταλική «Tuttosport» μίλησε με τον Σουηδό και του ζήτησε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Οι απαντήσεις του «Ίμπρα», όμως, περισσότερο μπερδεύουν την κατάσταση παρά την ξεδιαλύνουν. «Όλοι ξέρουν πως δεσμεύομαι με συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό, ασφαλώς, δεν με εμποδίζει να αισθάνομαι μεγάλη τιμή για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, η οποία είναι μια τεράστια ομάδα. Έχω καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου στο Τορίνο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πορεία της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψω, αλλά αν η Γιουβέντους με θέλει πολύ, κανένα συμβόλαιο δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο», είπε χαρακτηριστικά ο Ιμπραΐμοβιτς.

Από όσα λέει, γίνεται σαφές πως… κλείνει το μάτι στη «Γιούβε». «Αυτή τη στιγμή προέχει να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με επιτυχία. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ώστε μετά να κάνω ευχάριστα τις διακοπές μου, που τόσο έχω ανάγκη. Εκεί θα σκεφτώ το μέλλον μου. Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο. Οι καταστάσεις αλλάζουν κάθε μέρα. Επαναλαμβάνω, πάντως, πως έχω συμβόλαιο με την Παρί και αυτή είναι που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», τόνισε αινιγματικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για το επόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: