Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πλησιάζει στην Ελλάδα ο Ανελκά;

Σύντομο αναμένεται να είναι το πέρασμα του Νικολά Ανελκά από το Καμπιονάτο, αφού ο Γάλλος φέρεται να αποχαιρετά τη Γιουβέντους για να κάνει αποδεκτή πρόταση από την Ελλάδα.

Πλησιάζει στην Ελλάδα ο Ανελκά;
Αποκτήθηκε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών του Ιανουαρίου, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, πως είναι σε θέση να προσφέρει στη Γιουβέντους. Ο Νικολά Ανελκά, αν και έμπειρος και ικανός ποδοσφαιριστής, δεν έχει προσαρμοστεί στο Τορίνο και αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Η ιστοσελίδα «Mercato365.com» αναφέρει πως ο Ανελκά έχει προβλήματα με τον προπονητή του, αφού διαφωνούν στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, κάτι που έχει εξοργίσει τον Κόντε. Όποιες οδηγίες κι αν δώσει ο Ιταλός τεχνικός στον Γάλλο επιθετικό στη διάρκεια της προπόνησης, ο τελευταίος δεν τις εφαρμόζει, δείχνοντας εύλογα πως δεν είναι σε θέση να συνεργαστεί μαζί του. Για αυτό το λόγο, αν και ο Ανελκά συμπεριλαμβανόταν, αρχικά, στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για τον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν, έμεινε εκτός ενδεκάδας.

Αυτό που… ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το αίτημα του Ανελκά να ταξιδέψει για τη Γαλλία την ημέρα που η Γιουβέντους αντιμετώπιζε την Πεσκάρα, κάτι που έδειξε στους ανθρώπους του συλλόγου πως ο πρώην παίκτης της Τσέλσι αδιαφορεί για τις τύχες της ομάδας του.

Μετά από αυτά τα περιστατικά, έχει ήδη παρθεί η απόφαση να μην επεκταθεί το συμβόλαιο του Γάλλου, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι.

Ο Ανελκά, όμως, δεν προβληματίζεται για την επικείμενη αποχώρησή του από τη «Γιούβε» αφού, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, έχει στα χέρια του συμφέρουσα πρόταση που προέρχεται από την Ελλάδα.

Μένει να δούμε αν όλα αυτά είναι φήμες ή έχουν κάποια βάση και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να παρακολουθήσουμε από κοντά έναν παίκτη του επιπέδου του Νικολά Ανελκά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: