Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Να κρατήσουμε την τρίτη θέση»

Ισορροπημένο χαρακτήρισε το παιχνίδι της ομάδας του με τη Γιουβέντους ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

«Να κρατήσουμε την τρίτη θέση»
Ζητούσε βαθμούς για να συνεχίσει την καταδίωξη της Νάπολι, αλλά και να μείνει μακριά από τη Φιορεντίνα, η οποία πιέζει για την κατάληψη της 3ης θέσης. Η Μίλαν, τελικά, δεν κατάφερε να αντισταθεί στη Γιουβέντους και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο δεύτερο γύρο του Καμπιονάτο, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ήταν δίκαιο, σύμφωνα με τον προπονητή των «ροσονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Ούτε εμείς, ούτε η Γιουβέντους, καταφέραμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Το ματς ήταν ισορροπημένο και νομίζω πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Κρίμα, γιατί οι αντίπαλοί μας πήραν μια νίκη, εκμεταλλευόμενοι ένα δικό μας λάθος, αυτό της φάσης του πέναλτι», ήταν η ανάλυση του προπονητή της Μίλαν στο συνδρομητικό «Sky».

Με την ήττα αυτή απομακρύνεται η 2η θέση και δυσκολεύει η κατάληψη της 3ης. Ο Αλέγκρι, πάντως, παραμένει αισιόδοξος. «Η Νάπολι δείχνει να εξασφαλίζει τη 2η θέση και εμείς πρέπει να υπερασπιστούμε την 3η. Αλλά είμαι βέβαιος πως, με το πρόγραμμα που ακολουθεί, θα καταφέρουμε να κρατήσουμε πίσω μας τη Φιορεντίνα. Θα είναι δύσκολο, πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου», σημείωσε ο Αλέγκρι.

Αναφορικά με το μέλλον του, ο προπονητής της Μίλαν φάνηκε ήρεμος. «Θεωρώ πως θα συνεχίσω τη δουλειά μου, εκτός κι αν στις τελευταίες αγωνιστικές κάνω… εγκλήματα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγο καιρό. Κάντε λίγη υπομονή και θα μάθετε… και εσείς και εγώ», είπε γελώντας ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: