Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Βρίσκει τρωτά στην Μπαρτσελόνα!!

Στις αδυναμίες που εμφανίζει η Μπαρτσελόνα στην άμυνα εστιάζει ο Όλιβερ Καν, θεωρώντας πως η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να τις εκμεταλλευτεί στον αποψινό ημιτελικό του Champions League.

Βρίσκει τρωτά στην Μπαρτσελόνα
«Έφτασε η στιγμή της αλήθειας για την Μπάγερν», γράφει στη στήλη του στην εφημερίδα «Bild» ο Όλιβερ Καν, ο οποίος έκανε τεράστια καριέρα με τα χρώματα των Βαυαρών κατακτώντας -μεταξύ άλλων- και το Champions League το 2001.

Στη συνέχεια ο παλιός διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στα «συν» και τα «πλην» της Μπαρτσελόνα, την οποία και σκιαγραφεί ενόψει του πρώτου ημιτελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Η Μπαρτσελόνα έχει δείξει πολλά κενά στην άμυνά της καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πάντως, σε κρίσιμες στιγμές οι Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι πραγματοποιούν εμφανίσεις παγκόσμιας κλάσης. Κατά τη γνώμη μου, θα γίνουν αμφίρροπες αναμετρήσεις», σχολιάζει ο Καν τονίζοντας πως μετά από μια φανταστική χρονιά θα ήταν απογοητευτικό για τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας ένας αποκλεισμός σε αυτό το σημείο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: