Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Επιστρέφει η Φούλαμ για Στεκέλενμπουργκ!!

Επιμένει στη διεκδίκηση του Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ η Φούλαμ, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της να τον κάνει δικό της τον περασμένο Ιανουάριο.

Επιστρέφει η Φούλαμ για Στεκέλενμπουργκ
Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου φαινόταν βέβαιη η μετακίνηση του Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ από τη Ρόμα στη Φούλαμ. Ο Ολλανδός, μάλιστα, είχε βρεθεί στο Λονδίνο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αλλά τα πάντα ματαιώθηκαν, επειδή οι «τζαλορόσι» δεν μπόρεσαν να βρουν εγκαίρως άξιο αντικαταστάτη του.

Αυτό που δεν έγινε τον περασμένο Ιανουάριο είναι πιθανό να συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού η Φούλαμ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του τερματοφύλακα της Ρόμα, ο οποίος, παρά την αντικατάσταση του Ζντένεκ Ζέμαν, εξακολουθεί να έχει προβλήματα προσαρμογής στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η διοίκηση της Ρόμα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ολλανδού, αλλά αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, προκειμένου να συναινέσει. Ποσό που μοιάζει πολύ πιθανό να καταβάλει η διοίκηση της Φούλαμ, στην προσπάθειά της να βρει τον αντικαταστάτη του Μαρκ Σβάρτσερ, ο οποίος θα κλείσει τα 41 του χρόνια τον ερχόμενο Οκτώβριο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: