Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Γερμανικό τελικό βλέπει ο Κόλερ!!

Την εκτίμηση πως στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρεθούν οι δύο γερμανικές ομάδες, εξέφρασε ο Γιούργκεν Κόλερ, μιλώντας πριν τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Γερμανικό τελικό βλέπει ο Κόλερ
Το γερμανικό ποδόσφαιρο έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και οι ομάδες της χώρας καταφέρνουν να πρωταγωνιστούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, σχεδόν κάθε σεζόν. Σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κόλερ, αυτή ενδέχεται να είναι η πρώτη φορά που στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρεθούν δύο ομάδες της πατρίδας του. Αυτή, τουλάχιστον, την πρόβλεψη έκανε, μιλώντας για τους δύο ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ηπείρου.

«Στον έναν ημιτελικό αναμετρώνται η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα. Η γερμανική ομάδα είναι εξαιρετική και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αντίθετα με τους Ισπανούς, οι οποίοι δεν έχουν σταθερά καλή απόδοση τον τελευταίο καιρό. Θεωρώ πως η ομάδα του Μονάχου είναι ικανή να αποκλείσει τους Καταλανούς. Ειδικά στο πρώτο παιχνίδι, μπορεί να πάρει ένα τέτοιο αποτέλεσμα που θα της δίνει μεγάλο μέρος της πρόκρισης», τόνισε για τον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ.

Αναφορικά με τον δεύτερο ημιτελικό, ο Κόλερ φάνηκε ακόμα πιο αισιόδοξος. «Από τα παιχνίδια του ομίλου, ακόμα, φάνηκε πως η Ντόρτμουντ μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν καταφέρουν να χτυπήσουν την ομάδα του Μουρίνιο στην άμυνα, η οποία είναι το αδύνατο σημείο τους, τότε θα έχουν πολλές πιθανότητες να προκριθούν στον τελικό. Σε γενικές γραμμές, θεωρώ πως η γερμανική ομάδα έχει ένα προβάδισμα, ακόμα και ψυχολογικό, έναντι των Ισπανών», σημείωσε ο Κόλερ.

Όσο για τον τελικό, ο παλαίμαχος αμυντικός δεν θέλησε να κάνει κάποια πρόβλεψη. «Αν βρεθούν οι δύο ομάδες της Γερμανίας, θα πρόκειται για ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό. Θα απολαύσουμε, όμως, ένα σπουδαίο αγώνα. Για αυτό είμαι βέβαιος», εκτίμησε ο Γιούργκεν Κόλερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: