Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τσιόνκης: «Η ΑΕΚ ήταν η χειρότερη ομάδα και δίκαια έπεσε»

Ο Στέφανος Τσιόνκης, σύμβουλος του Λάμπρου Σκόρδα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο προσφυγής της ΑΕΚ σε βάρους του Άρη, επειδή οι κίτρινοι κατέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια για το άρθρο 99. Ακόμη, ο κ. Τσιόκνης αναφέρθηκε και στη Γ.Σ της ΚΜΑ και το αν υπάρχει ενδιαφέρον από υποψήφιο επενδυτή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για το αν μπορεί ο Άρης να κινδυνέψει αν η ΑΕΚ προσφύγει στα δικαστήρια:

«Έχω μάθει ότι ακόμα και ο θάνατος θέλει παλικαριά. Είναι μεγάλη υπόθεση να πεθαίνεις όρθιος. Εγώ βλέπω πως η ΑΕΚ προσπαθεί να ανακαλύψει πράγματα και να εξαντλήσει τις πιθανότητες. Ήταν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δίκαια έπεσε. Ο Άρης είναι θωρακισμένος με ένα νομικό επιτελείο για να τον υπερασπιστεί στην υπόθεση, αν υπάρξει υπόθεση. Εγώ από όσο ξέρω δεν υπάρχει θέμα.

Κατ΄εμέ η ΑΕΚ πρέπει να βρει τα πατήματα της και να κοιτάξει να ξαναγεννηθεί. Ο Άρης την πλήρωσε παλιότερα με τέτοια θέματα».


Για τη διοίκηση και τις εκλογές στην ΚΜΑ:

«Ο λαός του Άρη έχει πληγωθεί από δικούς του ανθρώπους. Όποια διοίκηση και αν υπάρχει πρέπει να είναι κοινής αποδοχής. Η διοίκηση πρέπει να στηρίζεται από όλο το λαό του Άρη για να στηρίζεται σε όλα όσα θα αντιμετωπίσει».


Για το αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής:

«Δε ξέρω αν υπάρχουν υποψηφιότητες και πρόσωπα, στην πορεία όμως βλέπω πως ο κόσμος του Άρη έχει γίνει μια γροθιά. Υπάρχει μια καλή διάθεση από τον κόσμο της ομάδας και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο και πιστεύω πως έτσι κινούνται και οι φίλαθλοι του Άρη. Εγώ σας είπα πως στα χέρια του Λάμπρου Σκόρδα, η ομάδα έδειχνε να βαδίζει με ηρεμία. Μακάρι να υπάρξει νέο πρόσωπο που να είναι κοινής αποδοχής».


Για το αν υπάρχουν υποψηφιότητες για νέο Δ.Σ.:

«Δεν γνωρίζω. Δεν ξέρουμε αν θα είμαστε και εμείς. Θα δούμε από τα μηνύματα που θα πάρουμε».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: