Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μαϊάμι Χιτ: «Μπορούμε καλύτερα»

Χθες έκαναν το 1-0 σε βάρος των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά οι… τελειομανείς παίκτες των Μαϊάμι Χιτ τονίζουν πως μπορούν και καλύτερα.
Η σχετική δήλωση άνηκε μεν στον Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά η τάση πιστοποιήθηκε από αντίστοιχες τοποθετήσεις αρκετών ακόμα μελών του ρόστερ του Έρικ Σποέλστρα. Άλλωστε, οι Χιτ δεν διατήρησαν διαφορά ασφαλείας στο δεύτερο 12λεπτο, μετά το θετικό ξεκίνημά τους στο παιχνίδι και το ξέσπασμά τους στο δεύτερο ημίχρονο.
Από την πλευρά τους, τα «ελάφια», που έμειναν στο Μαϊάμι για το αυριανό ματς (24/04, 02:30) στο «AmericanAirlines Arena» προσπαθούν να βρουν τρόπο περιορισμού του Τζέιμς, που φαίνεται αποφασισμένος για την κατάκτηση δεύτερη συνεχόμενου τίτλου. Παράλληλα δημιουργήθηκε προβληματισμός από την αρνητική εμφάνιση του Ερσάν Ιλιασόβα, που ήταν φανερά επηρεασμένος από το πρόβλημα στον δεξιό καρπό, το οποίο δεν φαίνεται πως θα ξεπεράσει άμεσα, κάτι που, φυσικά, είναι αρνητικό για τους Μπακς.
Τέλος, ο Σάμουελ Ντάλεμπερτ, που είναι εκτός του rotation του Τζιμ Μπόιλαν, παραδέχθηκε πως θα τον ενδιάφερε να υπογράψει στους… Χιτ, όταν γίνει unrestricted free agent, το καλοκαίρι. Η επιθυμία του δεν είναι αβάσιμη, καθώς οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι έχουν ενδιαφερθεί στο παρελθόν για τον Καναδό σέντερ και ίσως υπάρξει νέα προσέγγιση, αν δεν συνεχίσει ο Κρις Άντερσεν και το 2013-14.
 Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: