Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πέρεθ: «Θα ανανεώσει ο Ρονάλντο»

Την απόφαση της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκάλυψε ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.

Πέρεθ: «Θα ανανεώσει ο Ρονάλντο»
Οι φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχαιρετά τη Μαδρίτη και να μετακομίζει στο Παρίσι, έχουν… φουντώσει τον τελευταίο καιρό. Ειδικά από τη στιγμή που η αναμενόμενη ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ αργεί, ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πορτογάλο να παίρνει μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο, ξεκαθάρισε πως ο Ρονάλντο θα παραμείνει στη Μαδρίτη και τα επόμενα χρόνια, αποκαλύπτοντας πως η διοίκηση έχει αποφασίσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο.
«Αυτό που θέλω να υπενθυμίσω σε όλους είναι πως, δεν είναι οι εφημερίδες ή οι φίλαθλοι εκείνοι που παίρνουν αποφάσεις. Είναι η διοίκηση του συλλόγου. Και αυτή αποφάσισε να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο αναμένεται να ικανοποιήσει απόλυτα τον παίκτη μας. Είμαι βέβαιος πως ο Κριστιάνο θα υπογράψει σύντομα την ανανέωση του συμβολαίου του, αφού επιθυμία και δική του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν ρωτήθηκε αν οι υπογραφές θα… πέσουν πριν το τέλος της σεζόν, ο Πέρεθ έδειξε να ενοχλείται. «Μας περιμένουν σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη αντίπαλο στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό, όπου ξανά θα τεθούμε αντίπαλοι μιας σπουδαίας ομάδας. Θα ήταν μεγάλο λάθος να αποσπαστεί η προσοχή μας από το αγωνιστικό κομμάτι και να ασχοληθούμε με ανανεώσεις και μεταγραφές. Σας παρακαλώ, αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας όπως εμείς ξέρουμε. Την ανανέωση του συμβολαίου του Ρονάλντο θα την προχωρήσουμε όταν είναι η κατάλληλη στιγμή», τόνισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: