Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Με 1.200 πιστούς για το εισιτήριο!!

Η ΕΛ.ΑΣ όπως αναμένονταν έδωσε το πράσινο φως και επέτρεψε την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη το προσεχές Σάββατο για τον αγώνα με τον Αστέρα.

Οι επικεφαλείς της αστυνομίας δεν ήταν αρνητικοί στην παρουσία του κόσμου αφού υπήρξε κοινό αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αυτή του Αστέρα Τρίπολης. Άλλωστε από την περασμένη Παρασκευή είχε επέλθει η συμφωνία και από εκείνη την μέρα είχε γίνει γνωστό πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει 1.200 εισιτήρια για να τα διαθέσει στον κόσμο του. Η κερκίδα που θα φιλοξενήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι χωρητικότητας 1.600 θέσεων, αλλά η αστυνομία ζήτησε για λόγους ασφαλείας να δοθούν 1.200 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ και όχι περισσότερα όπως και έγινε.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη στα χέρια της αυτά τα 1.200 εισιτήρια και σύντομα θα ανακοινώσει τον τρόπο που θα μπορέσουν να τα παραλάβουν οι φίλοι της ομάδας. Κάποια απ? αυτά πάντως θα κρατηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών του ΠΑΟΚ από την Πελοπόννησο αλλά και την Αττική. Άλλωστε στο ματς του πρωταθλήματος όπου η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, είχαν βρεθεί στην κερκίδα φίλοι του ΠΑΟΚ από την Καλαμάτα, την Πάτρα, το Ναύπλιο και άλλες περιοχές της Νοτίου Ελλάδας κάτι που αναμένεται να συμβεί και το προσεχές Σάββατο.

Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ ενώ η ΠΑΕ αποφάσισε για την προστασία του κόσμου να έχει δικούς της άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας στο γήπεδο και στο σημείο όπου θα βρίσκονται οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Η πρόσβαση στο γήπεδο είναι εύκολη αφού βρίσκεται κοντά στην Εθνική Οδό ενώ η γύρω περιοχή δεν είναι πυκνοκατοικημένη και έτσι θα διευκολυνθούν αφάνταστα οι φίλοι της ομάδας που θα αποφασίσουν να βρεθούν στο γήπεδο ελπίζοντας να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας τους στον μεγάλο τελικό που θα φιλοξενήσει το ΟΑΚΑ στις 11 Μαΐου.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: