Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τζελέπης: «Η ΑΕΚ δεν είχε κάτι παραπάνω από τους αντιπάλους της για να σωθεί»

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κομοτηνής μίλησε για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, τη σωτηρία της ομάδας του, τη Σκόντα Ξάνθη, τον Παύλο Δερμιτζάκη και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το τέλος του πρωταθλήματος και την παραμονή του Πανθρακικού:

«Μέτα από τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε βαθμολογικά φτάσαμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας και αν σκεφτεί κανείς πως είχαμε να κάνουμε με δυνατούς αντίπαλους είναι μεγάλη επιτυχία.

Ήταν ένα πρωτάθλημα δύσκολο, με πολλές εκπλήξεις και είχαμε καταλάβει πως θα γίνουν μεγάλες μάχες. Πολλοί λέγανε πως δε θα υπάρχει ανταγωνισμός, ενώ υπήρχε τεράστιος σε όλες τις θέσεις, εκτός του πρωταθλητή. Δεν περίμενα να πέσει μια ομάδα του μεγέθους της ΑΕΚ, αλλά αγωνιστικά δεν πιστεύω πως η ΑΕΚ είχε κάτι παραπάνω από τον Άρη ή τον Πανθρακικό για να παραμείνει στην κατηγορία. Η ανταγωνιστικότητα της ήταν ίση με αυτή του Άρη και του Πανθρακικού».


Για τη θέση του Πανθρακικού στο παιχνίδι που διακόπηκε με την ΑΕΚ:

«Η θέση μας ήταν εξαρχής η ίδια. Την ώρα των διαπραγματεύσεων δεχόμαστε να συνεχίσουμε το παιχνίδι αυτά τα 10 λεπτά ώστε να μην τιμωρηθεί η ΑΕΚ. Δεν έφταιγε αποκλειστικά η ΑΕΚ για όσα είχαν συμβεί, ήταν θύμα της επίθεσης όπως και εμείς. Όμως με ένα “βομβαρδισμένο” γήπεδο ήταν δύσκολο να συνεχιστεί ο αγώνας. Άλλο η διάθεσή μας λοιπόν και άλλο τα γεγονότα».


Για το αν δεν έχει καμία ευθύνη η ΑΕΚ για όσα συνέβησαν:

«Δε μπορώ να πω πως δεν έχει καμία ευθύνη, αλλά ούτε και πως ευθύνεται 100% για αυτά που έγιναν. Ο δρόμος της δικαιοσύνης αποφασίζει για το κάθε αποτέλεσμα, οπότε δε γίνεται να ρίχνουμε ευθύνες εμείς».


Για το αν είναι καθαρό το πρωτάθλημα:

«Εμείς ήμασταν ανέκαθεν αυτής της άποψης και φιλοσοφίας. Είμαστε από της ομάδες που δεν διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία και δε βγάζουμε ανακοινώσεις. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία».


Για τη Σκόντα Ξάνθη και τις ανακοινώσεις περί διαιτησίας:

«Έχει ήδη ανακαλέσει μετά τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Δε μπορούμε να μην δούμε πως η Σκόντα είναι ένα από τα πρότυπα ομάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει προπονητικό κέντρο και πολλές εγκαταστάσεις και έναν καλό παράγοντα».


Για τον Παύλο Δερμιτζάκη και αν θα συνεχίσει στον Πανθρακικό:

«Δεν έχουμε αποφασίσει ούτε εμείς ούτε ο κ. Δερμιτζάκης ακόμα για το αν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Αυτό θα το αποφασίσουμε μετά το τέλος της σεζόν».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: