Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Στο Λονδίνο μαζί Ρεάλ και Μπάρτσα»

Τελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα βλέπει στο Champions League ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων.

«Στο Λονδίνο μαζί Ρεάλ και Μπάρτσα»
Την άποψη ότι ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν τελικό Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ρονάλντο.

Ο Βραζιλιάνος – παλαίμαχος φορ και των δύο ομάδων – τόνισε ότι οι Καταλανοί θα συναντήσουν δυσκολίες κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Γουέμπλεϊ και εκεί θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ρονάλντο στην ισπανική «AS»

Οι δύο ομάδες που έπαιξες, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκονται στα ημιτελικά του Champions League. Θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν και την Ντόρτμουντ, αντίστοιχα. Τι βλέπεις σε αυτά τα ματς;

«Ξέρω ότι στην Ισπανία σέβεστε τις δύο γερμανικές ομάδες και αυτό είναι λογικό. Πρόκειται για δύο πολύ δύσκολους ημιτελικούς αγώνες, όμως βλέπω έναν ισπανικό τελικό στο Γουέμπλεϊ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα».

Αν συναντηθούν οι δύο ομάδες, ποια προτιμάς να κερδίσει τον τελικό;

«Είμαι και αισθάνομαι Μαδριλένος, και θα είμαι στον τελικό του Λονδίνου, όπου ελπίζω να κερδίσω η Ρεάλ. Ωστόσο, τις λίγες φορές που έχω βρεθεί στη Βαρκελώνη ένιωσα αγάπη και μου συμπεριφέρθηκε καλά ο κόσμος».

Μπορείτε να βρείτε πολλές διαφορές ανάμεσα στα παιχνίδια των δύο ομάδων;

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα κυριαρχούν στο ποδόσφαιρο ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που μετράει. Είναι μακράν οι καλύτερος ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και η Μπάγερν Μονάχου. Η Μπαρτσελόνα παίζει το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε, ενώ η Ρεάλ είναι μια γροθιά. Αυτό είναι πολύ απλό. Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα φτάσουν και οι δύο στον τελικό του Champions League. Η Μπαρτσελόνα θα αισθανθεί ένα “τσίμπημα” στο Μόναχο, αλλά δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στη Βαρκελώνη». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: