Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Φαν Πέρσι: «Περίεργο συναίσθημα…»

Το παρθενικό πρωτάθλημα έχει ξεχωριστή σημασία για κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Φαν Πέρσι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Δείτε τι δήλωσε μετά την κατάκτηση του τίτλου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φαν Πέρσι: «Περίεργο συναίσθημα…»
Έπρεπε να περιμένει αρκετά χρόνια για να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και γι’ αυτό τον λόγο, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι τόνισε ότι ναι μεν η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχει κάνει ευτυχισμένο, αλλά ταυτόχρονα αισθάνεται περίεργα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά αισθάνομαι περίεργα. Έπρεπε να περιμένω αρκετά χρόνια για να πανηγυρίσω τον πρώτο μου τίτλο. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Έχουμε μια φανταστική ομάδα, με φανταστικούς ποδοσφαιριστές. Όλοι, ο καθένας ξεχωριστά, αξίζουν τον φετινό τίτλο. Από τους παίκτες, μέχρι τον προπονητή, το τεχνικό τιμ και όλους τους ανθρώπους. Αξίζαμε και με το παραπάνω τον 20ο τίτλο» είπε αρχικά ο Ολλανδός αστέρας μετά το 3-0 επί της Άστον Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ» και πρόσθεσε, αναφορικά με τα γκολ που πέτυχε:

«Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και σήμερα πήραμε τον τίτλο. Από το πρώτο λεπτό, όλοι παίξαμε εξαιρετικά και πετύχαμε το στόχο μας. Πάντως, το δεύτερο γκολ ήταν πολύ ωραίο. Έπρεπε να χτυπήσω τη μπάλα στο σωστό χρόνο και τα κατάφερα».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: