Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Οφείλω τα πάντα στον Μουρίνιο»

Τους συμπαίκτες και τον προπονητή του στη Ρεάλ Μαδρίτης ευχαρίστησε για την εξαιρετική του χρονιά ο Ραφαέλ Βαράν, μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA.

«Οφείλω τα πάντα στον Μουρίνιο»
Ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2011, αλλά έκανε το μεγάλο… μπαμ τη φετινή χρονιά. Ο Ραφαέλ Βαράν, λίγες μέρες πριν κλείσει τα 20 χρόνια του, έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς και για τους συμπαίκτες του στη «Βασίλισσα».

«Η αλήθεια είναι πως έχω δουλέψει πολύ σκληρά αυτά τα δύο χρόνια για να καταφέρω να καθιερωθώ στην ενδεκάδα της Ρεάλ. Χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου, όμως, δεν θα είχα καταφέρει τίποτε. Έχω φτάσει στο σημείο που είμαι σήμερα χάρη σε εκείνους, αφού με συμβουλεύουν και με βοηθούν από την πρώτη μου μέρα στη Μαδρίτη», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος αμυντικός.

Τα καλύτερα λόγια, πάντως, τα είχε φυλάξει για τον Ζοσέ Μουρίνιο. «Ο προπονητής μου είναι αυτός που έχει συμβάλλει περισσότερο στη βελτίωσή μου. Από την αρχή έδειξε να με εμπιστεύεται, δούλεψε πολύ μαζί μου, μου έδωσε οδηγίες από την αρχή. Ασχολήθηκε πολύ και αυτό με έκανε να νιώθω σημαντικός. Του οφείλω τα πάντα, θα του είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή, αφού χωρίς τη δική του βοήθεια δεν θα μπορούσα να είχα πετύχει όσα πέτυχα φέτος», τόνισε ο Ραφαέλ Βαράν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: