Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Κετσπάγια στον sportdog: Αυτοί διέλυσαν την ΑΕΚ!!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, που έχει τιμήσει τη φανέλα της "Eνωσης", ξεσπάει στον sportdog για τον υποβιβασμό της AEK. Ποιους κατηγορεί και ποιοι έχουν το οπαδιλίκι ...επάγγελμα;
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον σκύλο:
Τιμούρ πληροφορήθηκες για τις δραματικές εξελίξεις στην ΑΕΚ και τον υποβιβασμό της;
"Δυστυχώς τα κακά πράγματα μαθαίνονται πολύ γρήγορα".
Ποια συναισθήματα σου δημιουργούνται;
"Έβλεπα την Κυριακή το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πραγματικά ένιωσα πολύ άσχημα. Έπαιξα τρία χρόνια στην ΑΕΚ και έζησα απίστευτες στιγμές. Όσα βίωσα θα μου μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη! Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις μια ομάδα που αγαπάς να υποβιβάζεται. Δεν το χωράει ο νους σου. Αργείς να το συνειδητοποιήσεις".
Γιατί πιστεύεις ότι η ΑΕΚ ήρθε σε αυτό το σημείο;
"Κάποιοι ήθελαν να γίνει αυτό. Τη διέλυσαν αυτοί που δημιούργησαν τα χρέη. Έτσι φάνηκε. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ό,τι έγινε ήταν ύποπτο στην ΑΕΚ. Όλα ήταν παράξενα από την αρχή της φετινής σεζόν με την επιλογή παικτών που δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Δεν φταίνε αυτοί όμως γι΄΄ αυτό. Άλλοι πρέπει να τιμωρηθούν, να πληρώσουν. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την ατιμωρησία στην Ελλάδα".
Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ;
"Είναι κρίμα για τον κόσμο της ΑΕΚ αυτό που συνέβη. Να κάνουν υπομονή και να σταθούν δίπλα της! Γιατί οι Ενωσίτες είναι οπαδοί που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα τους και την υποστηρίζουν παντού, όχι σαν κάποιους άλλων ομάδων που έχουν το οπαδιλίκι ...επάγγελμα και κάνουν «κουμάντα». Στην Ελλάδα υπάρχουν φίλαθλοι που έχουν κονομήσει και το ποδόσφαιρο είναι στον πάτο".
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: