Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Κανονίζουν μεταγραφές πίνοντας καφεδάκι!!

Ο ένας θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής. Ο άλλος σύμβουλος του προέδρου. Οι δύο τους έχουν πιάσει ήδη δουλειά και σχεδιάζουν το μέλλον μεγάλης ομάδας της Σούπερ Λίγκας. Ποιοι είναι; Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Νίκο Νταμπίζα που αναμένεται να αναλάβουν σημαντικά πόστα στο νέο Παναθηναϊκό. Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", οι δύο τους βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό σε καφέ της Γλυφάδας και απόλαυσαν το καδεφάκι τους. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο παλαίμαχοι άσοι βρίσκονταν για να τα πουν.
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είπαν, αλλά προφανώς συζητούσαν στο πλαίσιο της μελλοντικής συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό. Ο Σαραβάκος έχει συμφωνήσει ήδη να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, ενώ ο Νταμπίζας αναμένεται να πλασαριστεί ως "προεδρικός σύμβουλος", ανάλογα βέβαια και με τις αντιδράσεις του κόσμου.



Οι δύο τους, λοιπόν, μέχρι να αναλάβουν επίσημα τα πόστα τους έχουν αρχίσει να συζητάνε για το μεταγραφικό σχεδιασμό για να είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση μόλις πάρουν το "ΟΚ" από την "πράσινη" διοίκηση.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: