Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πιστός στη Μαρσέιγ ο Μορέλ!!

Την πρόθεσή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ, εξέφρασε ο Ζερεμί Μορέλ, μιλώντας σε ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στις μεταγραφικές κινήσεις.

Πιστός στη Μαρσέιγ ο Μορέλ
Αποκτήθηκε από τη Λοριάν το 2011 και από τότε καλύπτει με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας της Μαρσέιγ. Ο Ζερεμί Μορέλ, αν και τον τελευταίο καιρό «πρωταγωνίστησε» σε μεταγραφικά σενάρια που τον ήθελαν να αλλάζει φανέλα, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Mercato365.com» ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Μασσαλία.

«Η χρονιά που κάνω είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Ίσως για αυτό το λόγο ακούστηκαν κάποιες φήμες σχετικά με μια πιθανή αποχώρησή μου από τη Μαρσέιγ. Όμως, από τη στιγμή που το συμβόλαιό μου λήγει μετά από δύο χρόνια, το καλοκαίρι του 2015, δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να ασχολούμαι με αυτά τα σενάρια. Θα μείνω στη Μασσαλία και θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο αριστερός μπακ της Μαρσέιγ.

Το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του, δεν σημαίνει πως θα παραμείνει σίγουρα στη Μαρσέιγ, αφού, αν η διοίκηση το θελήσει, μπορεί να τον πουλήσει. Ο Μορέλ δείχνει να μην πιστεύει σε αυτό το ενδεχόμενο. «Τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος, είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να θέλουν την αποχώρησή μου. Ασφαλώς στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και, αν αύριο φτάσει μια… τρελή προσφορά για μένα, όλα θα αλλάξουν. Αλλά μέχρι να γίνει – αν γίνει – αυτό, η θέση μου στην Μαρσέιγ πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Τουλάχιστον μέχρι το 2015», υπογράμμισε ο Ζερεμί Μορέλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: