Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Στην πόρτα της εξόδου ο Παπαδόπουλος!!

Αν μπορούμε να θέσουμε μία κατηγορία ποδοσφαιριστών, που δικαίωσαν και με το παραπάνω την επιλογή της ομάδας που τους απέκτησε, τότε αναμφίβολα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα είχε περίοπτη θέση στην λίστα.

Ήταν αυτός που πήρε από το χεράκι για ένα μεγάλο διάστημα τον Πανθρακικό, οδηγώντας τον σε επιτυχή αποτελέσματα και με τα 11 γκολ που πέτυχε συνολικά, βοήθησε πολύ την ομάδα της Κομοτηνής να πετύχει τον στόχο της. Ο «Παπ» αποτέλεσε επιλογή του Πανθρακικού το περασμένο καλοκαίρι, σε μία περίοδο που οι πόρτες από τις περισσότερες ομάδες ήταν κλειστές. Για τον λόγο αυτό βεβαίως και επειδή ο πρώην διεθνής επιθετικός, πίστευε στον εαυτό του, έθεσε ένα πολύ μικρό ποσό, σχεδόν συμβολικό, ως μηνιαίο μισθό για να παίξει στον Πανθρακικό.

Το ιδιότυπο αυτό συμβόλαιο όμως φθάνει στο τέλος του και κανείς δεν είναι σίγουρος για την παραμονή του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Οι περισσότερες πιθανότητες μάλιστα συγκλίνουν στην αποχώρηση του ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως αν αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, αυτό θα είναι και το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του Πανθρακικού, καθώς τον έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες που του προσφέρουν καλό συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να πρόκειται για ομάδα της Αθήνας, καθώς ο Παπαδόπουλος θα έλεγε ευκολότερα το «ναι» στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωτεύουσα.

Πάντως, η διοίκηση του Πανθρακικού, φαίνεται ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό, για να πείσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, να μείνει στην ομάδα και να στηριχθεί ίσως επάνω του η ομάδα της επόμενης σεζόν. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: