Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Φιρινίδης: «Κυνηγάμε την απευθείας άνοδο, όχι τα πλέι οφ»

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν της ΑΕΛ, Γιάννης Φιρινίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, εμείς πρέπει να κερδίσουμε αύριο για να ελπίζουμε για την απευθείας άνοδο. Έχουμε καλή ομάδα και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά αύριο.»

Για το αν μπορεί η ΑΕΛ την απευθείας άνοδο:

«Φυσικά και μπορούμε, αυτός είναι ο στόχος μας . Κυνηγάμε την απευθείας άνοδο και ελπίζω να τα πάμε καλά στα εφτά παιχνίδια που απομένουν και να αποφύγουμε τα πλέι οφ.»

Για το ποια είναι η άποψή του για τις δύο ομάδες:

«Στο πρώτο μεταξύ παιχνίδι των δύο ομάδων ήμουν με τον Ηρακλή και τώρα με την ΑΕΛ. Έχουμε καλή ομάδα και αδικούμαστε. Όμως τελευταία έχουμε ανακάμψει , τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και θα έρθει δικαιοσύνη, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανέβουμε.»

Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής χάνει πολλούς βαθμούς στην έδρα και αν επηρεάσει αυτό τους ίδιους:

«Δε νομίζω να κοιτάξουμε αυτό, δε μας ενδιαφέρει. Τα στοιχεία για τον Ηρακλή τα έχουμε. Αν έχουμε και λίγο τύχη θα πάνε όλα καλά αύριο. »

Για αυτά που θα παίξουν ρόλο για την απευθείας άνοδο:

«Δεν πρέπει να χάνεις βαθμούς μέσα στην έδρα σου. Ότι βαθμούς μπορείς να πάρεις στα εκτός θα είναι πολύτιμοι και πρέπει να είσαι τυχερός από τα αποτελέσματα των ομάδων που είναι από πάνω. Νομίζω όμως πως τον μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει η έδρα.»

Για το προβάδισμα των τριών πρώτων ομάδων:

«Νομίζω ότι αν εξαιρέσεις των Απόλλων οι άλλες ομάδες δεν έπαιξαν μεταξύ τους. Ο Απόλλων σίγουρα έχει ένα βαθμολογικό αβαντάζ.»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: