Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Δημητρέλος: «Δεν έχει πέσει ακόμα η ΑΕΚ»

Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι σε πένθος από χθες. Παίκτες και προπονητής προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Κατά τον Ανδρέα Δημητρέλο όμως, η «Ένωση» δεν έχει υποβιβαστεί ακόμα.

Δημητρέλος: «Δεν έχει πέσει ακόμα η ΑΕΚ»
Αρνείται να πιστέψει ότι επί των ημερών της προεδρίας του η ΑΕΚ έπεσε για πρώτη φορά στην ιστορία της;

Ξέρει κάτι που αγνοούν οι υπόλοιποι;

Αναφέρεται στο σενάριο επιστημονικής φαντασίας του να δικαιωθεί η «Ένωση» στην έφεση της Τετάρτης και στα 12 λεπτά που θα παίξει με τον Πανθρακικό να ανατρέψει το ματς;

Ό,τι απ’ όλα αυτά κι αν ισχύει, ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν έχει πέσει ακόμα από τη Σούπερ Λίγκα.

«Υπάρχει προγραμματισμένη μια Γενική Συνέλευση, θα αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο και θα προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θα ζητήσουμε από τον κόσμο να συνδράμει οικονομικά και να δούμε τι θα μαζευτεί», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο κανάλι «kontra».

Κι αφού τόνισε ότι «η ΑΕΚ δεν έχει ακόμα υποβιβαστεί», σημείωσε (χωρίς να διευκρινίζει σε τι αναφέρεται) πως «υπάρχουν κάποιες ενέργειες που γίνονται και το θέμα είναι ακόμα ανοικτό».

Μιλώντας, εξάλλου, για τα χρέη της ΠΑΕ, ο Δημητρέλος τόνισε ότι «είναι συγκεκριμένα και γνωστά» και μετά τη σημείωση πως «το 80% είναι προς το ελληνικό Δημόσιο», κατέληξε: «Περιμένουμε από τον Νοέμβριο να γίνει μια ρύθμιση που θα κάνει τις δόσεις 48 και θα μπορούμε να τις αποπληρώσουμε. Αυτό δεν έχει γίνει και το περιμένουμε».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: