Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πάνω από 10 εκατ. ευρώ ετησίως ζητάει ο Νεϊμάρ!!

Υπερβολικές κρίνονται οι απαιτήσεις του Νεϊμάρ, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να επενδύσει πάνω στον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σάντος που θεωρεί «χρυσορυχείο» κερδών.

Πάνω από 10 εκατ. ευρώ ετησίως ζητάει ο Νεϊμάρ!
Στα οικονομικά δεδομένα του Κριστιάνο Ρονάλντο διαπραγματεύεται ο Νεϊμάρ στις συζητήσεις που έχει με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία καταβάλει προσπάθεια να «κλέψει» τον Βραζιλιάνο στράικερ από την Μπαρτσελόνα.

Οι «μερένχες» προσφέρουν εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 21χρονο επιθετικό και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ.

Δηλαδή, δεν θα πέσει ευρώ λιγότερο από τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικός που είναι ο ηγέτης της ισπανικής ομάδας.

Από αυτά τα 10 εκατ. ευρώ έχουν αυξητικές τάσεις, αφού οι συζητήσεις που είχαν πριν από δύο χρόνια οι δύο πλευρές διακόπηκαν μετά την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς άσου με την Σάντος μέχρι το 2014.

Αυτή τη στιγμή ο Νεϊμάρ αμείβεται με 1,6 εκατ. ευρώ κάθε μήνα, δηλαδή 19,2 εκατ. ευρώ μικτά το χρόνο και πάνω από 10 εκατ. ευρώ καθαρά. Ωστόσο, από αυτά τα 10 εκατ. ευρώ μόνο 2 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν στο συμβόλαιό του, αφού τα υπόλοιπα καλύπτονται από διαφημιστικά έσοδα. Για να ανανεώσει, η Σάντος του παραχώρησε το 90% των δικαιωμάτων της προσωπικής του εικόνας (παλιότερα είχε το 70%).

Ο Βραζιλιάνος συνεργάζεται με πολλές εταιρείες και οι περισσότερες εξ αυτών λήγουν το 2015 και το 2016. Ωστόσο, αν υπογράψει στη Ρεάλ θα πάρει 10 εκατ. ευρώ ετησίως συν 50% από τα έσοδα της δημόσιας εικόνας του.

Μάλιστα, οι περισσότερες από τις διαφημιστικές εταιρείας θα αυξήσουν τα χρήματα που δίνουν στον διεθνή επιθετικό, εφόσον μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης οι δύο πλευρές θα μοιραστούν από 50% τα χρήματα.

Από την πλευρά του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ γνωρίζει τα κέρδη που θα αποκομίσει ο σύλλογος από μία τέτοια κίνηση, όπως και τι θα συμβεί με την μεταγραφή του Μπέιλ που θα βοηθήσει αισθητά στο αγωνιστικό κομμάτι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: