Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Προετοιμασία με φόντο τα πλέι οφ!!

Ο ΠΑΟΚ κλείνει την κανονική με ένα σπουδαίο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ και οι Θεσσαλονικείς θέλουν με κάθε τρόπο την νίκη. Οι παίκτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και το προπονητικό τιμ δεν είχε στη διάθεσή του το Λάζαρο Παπαδόπουλο, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, πέραν όλων των άλλων, έχει να προβληματίζεται και για την τελευταία μεταγραφική ενίσχυση της ομάδα του Πεδουλάκη, τον 33χρονο Ραμέλ Κάρι ο οποίος έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Βαθμολογικό ενδιαφέρον φυσικά δεν υπάρχει καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι σίγουρα 4ος και θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των πλέι-οφ (αναμένεται να ξεκινήσουν 22-23 Μαΐου) το Ρέθυμνο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προχωρήσει και στην απόκτηση παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση «4».

Το μόνο θετικό για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης βοηθήθηκαν από τη διακοπή, αφού αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Μαρκόπουλος ελπίζει να τους έχει έτοιμους στο σαββατιάτικο ματς, το οποίο θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ εν όψει του πρώτου γύρου των πλέι οφ, που θα βρει τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο με πλεονέκτημα έδρας.

O ΠΑΟΚ θέλει να προετοιμαστεί με τον πιο σωστό τρόπο και πιθανή παρουσία του κόσμου θα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει σφραγίσει την τετράδα, αλλά με νίκη κόντρα στον ΠΑΟ θα κλείσει καλά η χρονιά και οι παίκτες θα μετρήσουν τις δυνάμεις του για τα πλέιοφ, που είναι και οι τελευταίοι αγώνες.

*Ο ΠΑΟΚ έστειλε συγχαρητήρια στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε στην Αθήνα και συμμετείχε σε μία φιλανθρωπική αναμέτρηση, ενώ συνεχίζονται και οι προεγγραφές για το 3 on 3. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: