Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Νέος πρόεδρος στην ΚΜΑ ο Στεφανίδης, που τόνισε: «Να σταματήσουμε το ξεκατίνιασμα»

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Άρη, με πρόεδρο τον Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προσπάθεια του φορέα να φέρει και πάλι τον κόσμο κοντά, αλλά και για την διαφάνεια στην ΠΑΕ με τον έλεγχο της NEXIA.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλουμε να δώσουμε στην ΚΜΑ τον χαρακτήρα που πρέπει να έχει, του μεγαλομετόχου, του ελεγκτή, του φορέα που πρέπει να ελέγξει τις εξελίξεις. Τον κόσμο θα τον φέρουμε όχι με λόγια και προτροπές, αλλά με πράξεις και τις ενέργειες ότι είμαστε μεγαλομέτοχοι, ότι δε θα επαναληφθεί να κρύβουμε πίσω από τις αγωνιστικές επιτυχίες τα προβλήματα, να υπάρχει ενημέρωση και να νιώσει ότι έχει στα χέρια του την ομάδα. Και από εκεί και πέρα ο κόσμος θα έρθει κοντά μας

Υπάρχουν και πιο άμεσα ζητήματα, να κάνουμε γ.σ., για να δούμε πως θα ψηφίσουν στις εκλογές οι φίλοι της ομάδας που είναι έξω και τι θα γίνει με τη NΕXIA. Θέλουμε να πιέσουμε και να είμαστε έτοιμοι για τη γ.σ. τα τελευταία στοιχεία παραδόθηκαν την Παρασκευή. Μακάρι να είναι έτοιμοι να έχουμε το πόρισμα στη συνέλευση. Δεν μπορώ να δεσμευτώ για την ημερομηνία. Δεν το βγάζει η Λέσχη το πόρισμα. Με την κωλυσιεργία που υπήρξε μπορεί και να μην ξέρουμε τα αποτέλεσμα πριν από τις εκλογές».

Για τον έλεγχο της NEXIA είπε πιο συγκεκριμένα:

«Κάποια χαρτιά ψάχναμε να τα βρούμε. Έχουμε πάει ήδη ενάμιση μήνα πίσω, δεν είχαν δοθεί κάποια χαρτιά. Κάποιοι άνθρωποι θα κατηγορηθούν, κάποιοι άλλοι θα καθαρίσουν το όνομά τους, θα δείξει. Μη φτάσουμε στο σημείο να βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα. Θα είμαστε σε καθημερινή επαφή. Έχουν κατανοήσει πόσο σημαντικά είναι για μας ορισμένα πράγματα. Το θέμα είναι να μην έχουν φύγει τσάμπα λεφτά από τα ταμεία και αν έχει γίνει αυτό, να τα φέρει πίσω.

Πρέπει να τρέξουν κάποια πράγματα για την ομάδας, Μέσα στον Ιούνιο είναι και η αδειοδότηση, να ενημερώσουμε τον κόσμο τι αντιμετωπίζουμε να είναι ενήμερος ο κόσμος και να αποφασίσουμε πώς θα πορευτούμε».

Για την παραίτηση του Νικήτα Ματθαίου τόνισε:

«Ο κ Ματθαίου παραιτήθηκε για λόγους υγείας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ήμασταν είμαστε και θα είμαστε φίλοι, θα είναι κοντά μας. Δεν αφορά τον Άρη, θα αντιμετωπίσει το πρόβλημά του και εμείς θα είμαστε δίπλα του. Πρέπει γενικά να είμαι υπάρχει ενότητα, να σταματήσουμε τους χαρακτηρισμούς, να σεβόμαστε τους αντιπάλους και τους να σταματήσει το ξεκατίνιασμα. Είναι κι αυτός ένας λόγος που φτάσαμε στον πάτο, βρίζοντας δεν κερδίζουμε τίποτα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: