Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Φτάνει πια με τους… “Μητσοτάκηδες” του Άρη!»

“Λάβρος” κατά του Νικήτα Ματθαίου και του Λάμπρου Σκόρδα παρουσιάστηκε στον “Arena 89.4 fm”, o πρώην αντιπρόεδρος της Κ.Μ.Α., Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, ο οποίος επεσήμανε πως η παραίτηση του κου Ματθαίου από το Δ.Σ. της Λέσχης αμέσως μετά τη μη εκλογή του σε πρόεδρο, δηλώνει την αγάπη αυτών των ανθρώπων για την “καρέκλα”, χαρακτηρίζοντάς τους “καρεκλοκένταυρους” και… “Μητσοτάκηδες” του Άρη και τόνισε πως πρέπει να αντιληφθούν πως κανένας δεν τους θέλει πια. Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα του Άρη και την προσέλκυση ενός επενδυτή.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε είναι τα εξής:
Αρχικά, για την παραίτηση του Νικήτα Ματθαίου από το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α.: “H παραίτηση του κου Ματθαίου νομίζω δηλώνει την αγάπη αυτών των ανθρώπων μόνο για την καρέκλα. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να είναι μόνο στην «καρέκλα» των προέδρων του Άρη. Δε ξέρω για θέματα υγείας, αν είχε θέματα υγείας θα είχε δηλώσει από την αρχή κώλυμα ή δε θα δήλωνε υποψηφιότητα απλώς”.
Και συνέχισε, για την “τρομοκρατία” έναντι όλων των υπολοίπων από το “στρατόπεδο Σκόρδα”: “Αυτό είχε γίνει και στη δική μας την διοίκηση, που είχαν έρθει ο κος Σκόρδας και ο κος Ματθαίου που ήθελαν τις «καρέκλες» και μας είπαν πως από την ώρα που δεν είναι αυτοί στη διοίκηση, ό,τι κι αν λέμε, αυτοί θα λένε το αντίθετο”.
Για το ότι ήθελε ο Σκόρδας να ελέγξει την κατάσταση πλήρως στον Άρη αλλά και την εμμονή τους στην… “καρέκλα”: “Είναι φως φανάρι ότι ήθελε να ελέγξει την κατάσταση ο Σκόρδας. Φτάνει πια με τους «καρεκλοκένταυρους» και τους… «Μητσοτάκηδες» του Άρη! Και με 17% συμμετοχή στις εκλογές, πάλι δεν μπόρεσαν να πάρουν την καρέκλα. Φτάνει πια η καραμέλα με αυτούς, ο κόσμος δεν τους θέλει.
Ο κος Ματθαίου θα κατέβει και στις εκλογές της ΟΛΜΕ, και του ΟΣΕ , παντού θα πάει. Και στις εκλογές του Α.Σ. θα πάει. Τελευταία φορά που είχε ανέβει στο βήμα της Λέσχης, αποδοκιμάστηκε. Μόνο «εγώ», «εγώ», «εγώ», έλεγε. Δεν έλεγε τίποτε άλλο!
Τον κο Σκόρδα δεν τον θέλει κανείς από ότι μαθαίνω. Ούτε οι παράγοντες των ομάδων, ούτε η Σούπερ Λίγκα, ούτε κανείς. Με πήρε τηλέφωνο μια μητέρα παίκτη από τις ακαδημίες και μου είπε πως η προσωρινή διοίκηση του κου Σκόρδα του δήλωσε πως θα τον διώξει. Αυτά δεν γίνονταν από αυτούς τους ανθρώπους, όσο υπήρχε ο αείμνηστος κος Γιώρης. Τους είχε 1 χιλιόμετρο μακριά”.
Για την επόμενη μέρα και τα σενάρια ερχομού ενός επενδυτή μέσω του κου Αβάνογλου αλλά και τη “λάσπη” που δέχτηκαν πέρυσι οι ίδιοι όταν ήταν διοίκηση της Κ.Μ.Α.: “Θα δούμε, θα δούμε. Είναι πρώτη φορά που κινούνται όλη με τόση μεγάλη μυστικότητα, αυτό είναι καλό. Δεν ξέρω, όμως, δεν ξέρω. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τον Άρη, πάντως. Είναι μεγάλο μαγαζί και ομάδα ο Άρης. Ο κος Ιβάν μάλλον σε λάθος ομάδα πήγε!
Εγώ χαίρομαι που δεν υπάρχει πλέον αυτή η αρρωστημένη κατάσταση, να δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων εδώ στη Θεσσαλονίκη. Η δικιά μας η διοίκηση δέχτηκε μεγάλο πόλεμο, με πολλή λάσπη, από φερέφωνα του δημοσιογραφικού χώρου. Οι άχρηστοι, οι έτσι, οι αλλιώς».
Για το ενδεχόμενο να μην κατέβει στις εκλογές τελικώς ο Λάμπρος Σκόρδας: “Καλά θα κάνει να μην κατέβει, κανείς δεν τους θέλει. Εδώ έμαθα για τον Γιαννιώτα πως του είπαν ότι θα τον πουλήσουν, ενώ ήταν προσωρινή διοίκηση για έναν μήνα. Δεν ξέρω σίγουρα ότι έγινε αυτό, βάζω ένα «αν», δεν είμαι και σίγουρος. Αλλά, εάν έχει γίνει αυτό, είναι απίθανο!
Ό,τι προτάσεις κι αν έκαναν στην Γ.Σ. της Κ.Μ.Α. , δεν πέρασαν. Ο Άρης είναι ενωμένος, απλώς θα πρέπει να διώξουμε κάποια καρκινώματα και να τελειώνουμε αυτούς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: