Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Ικανή διοίκηση και όχι διαχειρίστρια εσόδων»

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για εμπλοκή του Δημήτρη Ηλιάδη στα κοινά της ΠΑΕ Άρης.

«Ικανή διοίκηση και όχι διαχειρίστρια εσόδων»
Όμως, ο τελευταίος διέψευσε τη Δευτέρα κάθε πιθανή ανάμειξή του στα δρώμενα των «κιτρινόμαυρων» τη δεδομένη χρονική στιγμή και με ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα, γνωστοποίησε πως θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του τιε επόμενες μέρες και πως τον σύλλογο πρέπει να αναλάβουν άτομα ικανά να διοικήσουν και όχι να διαχειριστούν τα έσοδα, ενώ ζήτησε να τιμωρηθούν όσοι έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Παραμένω αμετακίνητος στις θέσεις που εξέφρασα κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ, σχετικά με την πρόθεσή μου να εμπλακώ στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης.

Σεβόμενος όλα τα μέλη της Κοινωνίας του Άρη, θα ανακοινώσω πρώτα σ’ αυτούς τις σκέψεις και τους στόχους μου για την ΠΑΕ Άρης κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 18/5/2013.

Μέχρι τότε ό,τι ακούγεται σχετικά με την υποψηφιότητά μου για την ΠΑΕ Άρης, πολύ δε περισσότερο για το επενδυτικό μου πρόγραμμα, ούτε εκπορεύονται από εμένα, ούτε τα υιοθετώ. Επί του θέματος, θα τοποθετηθώ όταν το κρίνω σκόπιμο.

Συνεχίζω τις επαφές μου με τα πρόσωπα που εκτιμώ ότι μπορούν να αποτελέσουν ισχυρούς συμπαραστάτες στην προσπάθειά μου, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι η ΠΑΕ Άρης έχει ανάγκη από διοίκηση ικανή να προσφέρει περισσότερα από το να διαχειριστεί απλώς τα έσοδα, όπως γινόταν τα εννέα τελευταία χρόνια.

Ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση ότι, απ’ όποια θέση κι αν βρίσκομαι στο μέλλον, θα αγωνιστώ μ’ όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να μπει τέλος στο ‘επάγγελμα Άρης’ και να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν ευθύνες για τις συνθήκες εκείνες που οδήγησαν την αγαπημένη μας ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ένα βήμα πριν από την καταστροφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: