Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Όχι» της Παρί σε Ρεάλ για Αντσελότι!!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ρώτησε το αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν για το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο και εισέπραξε αρνητική απάντηση στην προσπάθεια αναζήτησης του αντικαταστάτη του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Όχι» της Παρί σε Ρεάλ για Αντσελότι!
Δεδομένη φαίνεται πως θεωρούν πλέον στη «βασίλισσα» την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως μετέδωσε το «SkySports», ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελάφι, δέχθηκε κρούση από τη Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

«Ήρθαν από τη Ρεάλ, με βρήκαν και συζητήσαμε για τον Κάρλο. Θα είναι όμως εδώ και του χρόνου. Τον εκτιμούμε και θα σεβαστεί το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2014» είπε το μεγάλο αφεντικό των Παριζιάνων!

Η εξέλιξη αυτή, δείχνει ότι πλέον οι Μαδριλένοι σκέφτονται την επόμενη μέρα της ομάδας, χωρίς τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο τους. Δεν αποκλείεται, η πολυσυζητημένη συνάντηση του «special one» με τη διοίκηση της Ρεάλ να πραγματοποιήθηκε και να έχει ήδη γίνει ξεκάθαρο πως οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

Πλέον, στο Λονδίνο, οι οπαδοί της Τσέλσι περιμένουν τις εξελίξεις και φυσικά, ένα ραντεβού του Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον Ζοσέ Μουρίνιο για να επιστρέψουν οι επιτυχίες στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: