Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Προσοχή, είναι παγίδα!! (video)

Πρέπει να ‘σαι συγκεντρωμένος. Και να το δεις ως το τέλος. Γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να μείνεις στην τεράστια «όμα» του τερματοφύλακα. Και να χάσεις τον ακόμα μεγαλύτερο «κατσαπλιά» της υπόθεσης

Προσοχή, είναι παγίδα! (video)
Ένα παλιό -και πιθανότατα επιβεβαιωμένο- ρητό λέει πως «ιδιοφυΐα είναι αυτός που σε παραλία γυμνιστών θυμάται φάτσες». Έτσι και μια φάση που εντοπίστηκε στο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας της Βόρειας Κορέας.

Βλέπεις ότι το παιχνίδι είναι στις καθυστερήσεις. Ότι η ομάδα που χάνει (2-1) επιτίθεται. Ότι η μπάλα (μετά από κόντρα) παίρνει ψηλοκρεμαστή τροχιά. Και ότι ο τερματοφύλακας -αφού την περιμένει, την περιμένει, την περιμένει- καταφέρνει τελικώς να την κάνει την «μπαγλαμαδιά». Και -δικαιολογημένα- αναφωνείς «τι μούσκαρος είναι αυτός»!

Δεν γίνεται όμως να τη γλιτώσει έτσι… εύκολα το No 6 της αντιπάλου! Ναι, αυτός που αρχικά τραβάει τα μαλλιά του. Μετά πανηγυρίζει. Και καταφέρνει εν τέλει το κλασικό σουτ «άει στο δ…ο» με το οποίο ξετινάζει ο πρώτος τυχόν τα δίχτυα σε περίπτωση αναπάντεχης κατάληξης να το στείλει στον γάμο του καραγκιόζη!



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: