Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Βούλιαξε» η Καταλονία για τη Μπάρτσα!!

Παρέλυσε ολόκληρη η Καταλονία, από τους χιλιάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα, που κατέκλυσαν τους δρόμους για τον εορτασμό του 22ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Δείτε φωτογραφίες.

«Βούλιαξε» η Καταλονία για τη Μπάρτσα
Χιλιάδες οπαδοί των «μπλαουγκράνα» κατέκλυσαν τους δρόμους της Καταλονίας από το κεντρικό εμπορικό κέντρο της πόλης μέχρι την κεντρική πλατεία γιορτάζοντας μαζί με τους παίκτες το 22ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας.

Αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Μαδρίτη, από την αναμέτρηση απέναντι στην Ατλέτικο, οι παίκτες του Τίτο Βιλανόβα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όχι για γκολ… αλλά για… πανηγυρισμούς με τους χιλιάδες φίλαθλους της ομάδας που τους αποθέωναν για περίπου δυόμισι ώρες.

Μέσι, Φάμπρεγας, Πουγιόλ, Ινιέστα, Αμπιντάλ, Ντάνι Άλβες και οι υπόλοιποι παίκτες δεν σταμάτησαν να πανηγυρίζουν λεπτό με τον κόσμο σε όλη τη διάρκεια της πορείας του πούλμαν προς την κεντρική πλατεία, τη στιγμή που ο Ζεράρ Πικέ είχε μάλλον περισσότερο στραμμένη την προσοχή του στη Σακίρα, που ακολουθούσε κι αυτή την πορεία, παρά στην κούπα.

Στον τελικό προορισμό, όπου ήταν συγκεντρωμένος και ο περισσότερος κόσμος, βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Γιοάν Γκασπάρ, για να φωτογραφίσει μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς τους παίκτες αγκαλιά με την κούπα του πρωταθλήματος.





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: