Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Διαβολική» πρόταση για Φάμπρεγκας!!

Κάτι παραπάνω από πιθανό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Σεσκ Φάμπρεγκας στην Αγγλία, όχι όμως για λογαριασμό της Άρσεναλ.

«Διαβολική» πρόταση για Φάμπρεγκας!
Αποκλειστικό θέμα της «London Evening Standard» κάνει λόγο για πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ισπανό άσο, με την Μπαρτσελόνα να μην δείχνει αρνητική στο να πει το «ναι».

Η Γιουνάιτεντ θέλει να ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή, χωρίς τον Άλεξ Φέργκιουσον.

Το όνομα του Φάμπρεγκας είναι ικανό για το «μπαμ», με τον Ισπανό άσο όχι μόνο να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα, αλλά και τις πρώτες επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους να έχουν γίνει!

Όπως αναφέρει η «London Evening Standard», οι διοικήσεις των πρωταθλητών Αγγλίας και Ισπανίας έχουν επικοινωνήσει για το θέμα, ενώ ρόλο παίζει και η καταβολή της τελευταίας δόσης από πλευράς «μπλαουγκράνα» στην Άρσεναλ, για τη μεταγραφή του πριν από δύο χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα χρωστά ακόμη πέντε από τα 35 εκατομμύρια λίρες του deal, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για άλλα 20 που πρέπει να καταθέσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να τον κάνουν δικό τους.

Ο 26χρονος άσος δεν έχει όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελε στην Βαρκελώνη και ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο μια επιστροφή του στο Νησί.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί, η Άρσεναλ έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση μεταγραφής του Ισπανού άσου, με τους Λονδρέζους να μπορούν να τον κάνουν δικό τους με το ίδιο ποσό που θα προσφέρει οποιαδήποτε άλλη αγγλική ομάδα.

Την ίδια ώρα, στο Μάντσεστερ ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Πολ Σκόουλς, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και κάποιον που να μπορεί να πλαισιώσει τον Μάικλ Κάρικ στο αρχικό σχήμα.

Εκεί υπάρχει μόνο ο Τομ Κλέβερλι, αφού οι Άντερσον και Φλέτσερ δεν αναμένεται να συνεχίσουν, ενώ ο Φιλ Τζόουνς δεν είναι καθαρόαιμος μέσος.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: