Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Αποστολή εξετελέσθη»

Δικαιωμένος από την κατάκτηση του Σαμπιονά αισθάνεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έβλεπε ως «υποχρέωσή» του την επιστροφή της Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή του γαλλικού ποδοσφαίρου.

«Αποστολή εξετελέσθη»
Αγωνίστηκε στον Άγιαξ με τον οποίον κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Ολλανδίας. Μετακόμισε στην Ιταλία, όπου κατέκτησε άλλα δύο πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους (τα οποία αφαιρέθηκαν λόγω του σκανδάλου Calciopolis) και τρία με την Ίντερ. Το πέρασμά του από την Ισπανία του «χάρισε» ένα πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Επέστρεψε στην Ιταλία και με τη Μίλαν κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι από το βράδυ της Κυριακής πρωταθλητής και στη Γαλλία, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε μαθηματικά το Σαμπιονά και δηλώνει περήφανος για το νέο τίτλο που κατέκτησε.

«Είμαι περήφανος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Αυτή τη στιγμή την περίμεναν πολλά χρόνια. Για αυτό, εξάλλου, ήρθα στο Παρίσι. Για να δώσω χαρά στους οπαδούς της Παρί. Είμαι ευτυχισμένος που εκπλήρωσα την αποστολή μου να κατακτήσω το πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά ο «Ίμπρα».

Για να φτάσει η Παρί Σεν Ζερμέν στην κατάκτηση της… κορυφής, χρειάστηκε σκληρή δουλειά και υπομονή, σύμφωνα με τον Ιμπραΐμοβιτς. «Όλοι στην ομάδα εργάστηκαν με όρεξη, με αυταπάρνηση και με πίστη, έχοντας ένα κοινό στόχο. Την πρώτη θέση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, γιατί αυτό που πετύχαμε είναι σπουδαίο», σημείωσε ο πρώτος σκόρερ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναφορικά με το μέλλον του, ο Σουηδός άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. «Τα όρια της ομάδας μας τα γνωρίζει μόνο ο Θεός. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Είμαι βέβαιος πως την επόμενη χρονιά θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο καλοί, ακόμα πιο ισχυροί και θα διεκδικήσουμε εκτός από τους εγχώριους τίτλους, μια καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ», υπογράμμισε σαν να έχει αποφασίσει την παραμονή του στο Παρίσι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: