Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ντούισμπουργκ για Παπάζογλου

Επίσημη πρόταση κατέθεσε η διοίκηση της Ντούισμπουργκ στον ΟΦΗ για την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου. Αρνητική ήταν η απάντηση της κρητικής ΠΑΕ.

Ντούισμπουργκ για Παπάζογλου
Η καλή πορεία του 25χρονου επιθετικού τη φετινή περίοδο με τη φανέλα του ΟΦΗ κέντρισε το ενδιαφέρον των διοικούντων του γερμανικού συλλόγου. Το τεχνικό τιμ και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας παρακολούθησε αρκετές φορές φέτος τον υψηλόσωμο φορ σε ματς της Κρήτης και της Αθήνας.

Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών είχε γίνει τον περασμένο Γενάρη. Πριν από λίγες ημέρες, στέλεχος της Ντούισμπουργκ ήρθε σε νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση, η οποία και απορρίφθηκε. Την υπόθεση χειρίζεται σε συνεννόηση με την κρητική διοίκηση και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πασχάλης Τουντούρης.

Πάντως, δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες της Ντούισμπουργκ να επιστρέψουν για τον Θανάση Παπάζογλου το προσεχές διάστημα. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2014 ωστόσο θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό την επόμενη χρονιά. Βέβαια, ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: