Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Φουρλίγκας: «Θα ξαναφέρουμε κοντά τον κόσμο»

Ο νέος αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Βασίλης Φουρλίγκας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το νέο σχήμα στο φορέα, αλλά και το μέλλον της ομάδας.

«Δύσκολο έργο μας περιμένει, μετά το χθεσινό δ.σ. τα μηνύματα ήταν θετικά γιατί δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο και όποιες διαφωνίες υπήρξαν λύθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι ένα μάθημα ότι ο κόσμος δε θέλει αντιδικίες και μαλώματα. Ο κόσμος δεν είδε ίσως αυτό που θα περίμενε από την Κοινωνία τα προηγούμενα χρόνια και το μεγάλο στοίχημα είναι να τον ξαναφέρουμε κοντά. Θα είμαι μεγάλη επιτυχία αυτό».

Για το ότι πριν από τις εκλογές δε θα έχει βγει το πόρισμα της NEXIA, τόνισε:

«Αυτό είναι όντως μια σημαντική δυσλειτουργία για την οποία ευθυνόμαστε εμείς. Όντως είναι κάτι αρνητικό, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει βάθος χρόνου που ελέγχουμε και έχουμε κάνει φύλλο και φτερό τα πάντα. Θα τρέξουν πιστεύω πιο γρήγορα οι διαδικασίες».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κάποιος επενδυτής με τον Άρη υπογράμμισε
«Εγώ θα πω κάτι απλό: Show me your money. Αν έρθει κάποιος για να βάλει λεφτά, να είναι κάποιος που θα διασφαλίζει το παρόν, αλλά και το μέλλον του συλλόγου, ΟΚ. Αν έχει εξυγιαντικό πλάνο πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει από την επένδυση με τον Άρη». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: