Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Με τον Τριτσώνη δεν τα έχει!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr μία τελευταία κουβέντα για το πέναλτι του τελικού.

Με τον Τριτσώνη δεν τα έχει!
• Να ξέρετε πως όντως ο Τριτσώνης είναι αυτός που πήρε στο λαιμό του τον Γιάχο. Υπό την έννοια ότι ο Γιάχος τον ρώτησε και ο Τριτσώνης απάντησε, «κολλημένο είχε το χέρι».

• Θα μου πείτε, ο Γιάχος δεν το είδε; Έτσι λέει. Μπορεί και να το είδε, αλλά να ήθελε και δεύτερη γνώμη. Και να επέλεξε μεταξύ Τριτσώνη και Σαραϊδάρη (που φέρεται να είχε πει, «χέρι»), τον πιο κοντινό από τους τρεις στη φάση, τον Τριτσώνη.

• Και η πλάκα είναι πως ο Τριτσώνης είχε δίκιο! Μόνο που είχε δίκιο κατά το ήμισυ! Και βεβαίως ήταν πέναλτι. Είχε δίκιο, όμως, κατά το ήμισυ, γιατί όντως κολλημένο το χέρι του στο σώμα του είχε ο Μανιάτης! Αυτό είναι ξεκάθαρο κι όποιος θέλει βλέπει απλά τη φάση και το επιβεβαιώνει. Με τη διαφορά ότι ο Μανιάτης ενώ είχε κολλημένο το χέρι του στο σώμα του, «ξεκόλλησε» τον αγκώνα του με μία στιγμιαία κίνηση, τον «τίναξε» πονηρά κι έδιωξε έτσι την μπάλα. Άρα, ήταν πέναλτι κι αποβολή.

• Αν θέλουμε να είμαστε καλόπιστοι λέμε ότι ο Τριτσώνης από τη θέση που ήταν, δεν το είδε. Μοιάζει δύσκολο να μην το είδε, γιατί ήταν πολύ κοντά. Ωστόσο, 100% βέβαιοι μπορεί να είμαστε; Όχι. Για παράδειγμα, στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα, φαντάζομαι σχεδόν όλοι δεν καταλάβαμε πως ήταν πέναλτι-στο ριπλέϊ το είδαμε.

• Όμως, ο Τριτσώνης ήταν εκεί, κοντά και λογικά έπρεπε να το είδε. Μπορεί όντως να το είδε και να μην υπέδειξε το πέναλτι; Δεν μπορώ να το ξέρω εγώ φίλοι μου. Θέλω να πιστεύω ότι δεν το είδε. Εάν, πάντως, συνέβη κάτι άλλο, και δηλαδή το είδε, ίσως να έπαιξε ρόλο στην υπόδειξή του η απόφασή του για την διακοπή του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικού, με την οποία (υποτίθεται) έπεσε κατηγορία η ΑΕΚ!

• Δηλαδή, να πέρασε από το μυαλό του Τριτσώνη, «με έβριζαν ένα μήνα από την ΑΕΚ, γιατί πήρα την ευθύνη της διακοπής. Να έχω και την ευθύνη πέναλτι κι αποβολής εις βάρος του Ολυμπιακού στον τελικό;».

• Πάντως, πάλι τον μπελά του βρήκε κι αυτός. Αν κι ο Αστέρας βλέπω ότι επιμένει κι επιτίθεται στον Γιάχο. Αυτόν στοχεύει σχεδόν αποκλειστικά. Κι όχι τον Τριτσώνη, με τον οποίο συμπτωματικά τον τελευταίο χρόνο έχει τρεις μεγάλες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (Άρης-Αστέρας 0-1 με διακοπή εις βάρος του Άρη από το 42’, Αστέρας-ΑΕΚ 3-1, ΠΑΣ-Αστέρας 1-2).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: