Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Κάηκε» το Παρίσι!! (pics/vids)

Μια ολόκληρη πόλη στο… πόδι! Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας και στο Παρίσι έγινε χαμός (στην κυριολεξία) στην παρέλαση των πρωταθλητών!

«Κάηκε» το Παρίσι! (pics/vids)
Πώς να μην «μεθύσουν» από χαρά οι Παριζιάνοι; Δεν είναι και λίγο πράγμα, που η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια!

Στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, είχε στηθεί ένα πάρτι για τον τίτλο. Η ομάδα, με τους παίκτες και τεχνικό τιμ ήταν ομοιόμορφα ντυμένοι, ξεκινώντας την περιοδεία τους από το «Παρκ Ντε Πρενς». Αφού λοιπόν οι δρόμοι ήταν κλεισμένοι από τον κόσμο που είχε βγει έξω για να εκδηλώσει την λατρεία του, ήρθε η ώρα που το πούλμαν των πρωταθλητών έφτασε στον αρχικό προορισμό του μετά από μια ώρα!

Στην πλατεία του Τροκαντερό. Φυσικά, εκεί δεν έπεφτε… καρφίτσα, χιλιάδες φίλοι της Παρί είχαν κατακλύσει την περιοχή, με τον Πύργο του Άιφελ στο φόντο! Ένας-ένας οι παίκτες του συλλόγου σήκωναν με την σειρά τους το βαρύτιμο τρόπαιο, όμως δεν κύλησαν όλα βάση… προγραμματισμού. Κι αυτό διότι έκαναν την εμφάνισή τους κάποιοι «μπαχαλάκηδες» και υπήρξε αναστάτωση με την αστυνομία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει πολύ γρήγορα το πούλμαν, μετά από μόλις πέντε λεπτά, αφού η κατάσταση ήταν αποπνικτική και το πάρτι… χάλασε!

Το πούλμαν με τους πρωταθλητές έφυγε από την πλατεία και συνέχισε την πορεία του, με προορισμό το δείπνο των παικτών! Και μπορεί να μην διεξήχθησαν όλα, όπως είχαν προετοιμαστεί, όμως το τρίτο πρωτάθλημα είναι που μένει και η φιέστα που θα γίνει στο γήπεδο της Παρί κόντρα στην Μπρεστ το Σάββατο.





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: