Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Δέλλας: «Ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι αισιόδοξος»

Τα πολλά λόγια δεν του αρέσουν. Και ξέρει ότι ο κόσμος της ΑΕΚ αγωνιά. Γι’ αυτό ο Τραϊανός Δέλλας απέφυγε να μιλήσει ανοικτά -αλλά δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας στους φίλους της «Ένωσης»

Δέλλας: «Ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι αισιόδοξος»
Η παραμονή του στην ΑΕΚ της επόμενης μέρας παρουσιάζεται σχεδόν βέβαιη. Και όταν αυτός δείχνει καθησυχαστικός, αν μη τι άλλο μόνο ως θετικό σημάδι μπορεί να εκληφθεί αυτό από τους φίλους της «Ένωσης».

Στο περιθώριο λοιπόν του φιλικού αγώνα που έδωσε η Εθνική του 2004 στην Καλαμαριά, ο Τραϊανός Δέλλας δέχθηκε, όπως είναι λογικό, αρκετές ερωτήσεις για την ΑΕΚ. Όχι μονάχα για το πώς έφτασε στον υποβιβασμό, αλλά κυρίως για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Άλλωστε, δεν είναι κρυφό πως ο «Κολοσσός» προορίζεται για προπονητής στην ομάδα που έχει στο μυαλό του να χτίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Παρόλο που απέφυγε λοιπόν να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο, τόνιζε με νόημα ανάμεσα σ’ άλλα:

«Ο κόσμος να είναι αισιόδοξος, να μείνει κοντά στην ομάδα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά από εκεί και πέρα θα υπάρξει επόμενη μέρα για την ΑΕΚ σίγουρα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: