Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Βαριές κατηγορίες για οπαδούς της Τορίνο!!

Δύο οπαδοί της Τορίνο συνελήφθησαν με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, μετά από έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες κράτησαν πέντε μήνες.

Βαριές κατηγορίες για οπαδούς της Τορίνο
Τον περασμένο Δεκέμβριο, πριν το ντέρμπι του Τορίνο, ομάδα 700 περίπου οπαδών της «Τόρο» κατά τη διάρκεια πορείας τους προς το γήπεδο, συναντήθηκε με μια μικρή ομάδα φίλων της Γιουβέντους. Στα επεισόδια που ακολούθησαν τραυματίστηκαν ελαφρά αρκετοί οπαδοί της «Γιούβε», καθώς και τρεις αξιωματικοί της Αστυνομίας. Δύο οπαδοί της Τορίνο, όμως, απομόνωσαν έναν φίλο της «Μεγάλης Κυρίας» και του προξένησαν πολλαπλά τραύματα, τα οποία θα μπορούσαν να του κοστίσουν τη ζωή.

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότεροι από πέντε μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων η ιταλική αστυνομία πέρασε από το… μικροσκόπιο πολλές κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραψαν όσα διαδραματίστηκαν, προσήγαγε υπόπτους και μίλησε με όσους είχαν εμπλακεί στο επεισόδιο. Οι μαρτυρίες οπαδών της Τορίνο ήταν αυτές που, σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίδες, έδωσαν τα περισσότερα στοιχεία και οδήγησαν την Αστυνομία στη σύλληψη των δύο πρωταγωνιστών.

Οι ιταλικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Μια βαριά κατηγορία η οποία επισύρει και ανάλογη τιμωρία.

Να σημειωθεί πως συνελήφθησαν ακόμα τρία άτομα, δύο οπαδοί της Τορίνο και ένας της Γιουβέντους, στους οποίους απαγγέλθηκαν ελαφρύτερες κατηγορίες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: