Τρίτη 14 Μαΐου 2013

"Δεν θα πει όχι στον Παναθηναϊκό ο Ζαραδούκας"!

Ποιος αποκάλυψε στον sportdog ότι θέλει στο "τριφύλλι" τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, τη νέα σεζόν; "Αν χρειαστεί, θα πω κι εγώ μία καλή κουβέντα", μας είπε... Ο Τότης Φυλακούρης, περί του οποίου ο λόγος, γνωρίζει όσο λίγοι τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, που αναμένεται να φύγει μέσα στις επόμενες ημέρες από το Λιμάνι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Για αυτό ο σκύλος επικοινώνησε μαζί του, με την κουβέντα μας να παίρνει μία περίεργη τροπή και να φτάνει μέχρι τον Αναστασίου, τον Νταμπίζα και... πιθανή δική του επιστροφή στην ομάδα.
Διαβάστε αναλυτικά τι μας είπε:
"Είναι διαφορετικό το παιχνίδι που κάνει ο Χολέμπας σε σχέση με τον Γιάννη. Αμυντικά είναι καλύτερος ο Ζαραδούκας, αλλά ίσως υπερτερεί λίγο στην ταχύτητα ο Χολέμπας. Στις επιθέσεις που κάνει ο Χολέμπας είναι καλός, αλλά και λίγο επιπόλαιος ορισμένες φορές. Ενώ ο Ζαραδούκας πάντα θα μελετήσει καλύτερα την ενέργειά του", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο Τ. Φυλακούρης και συμπλήρωσε:
"Ο Γιάννης είναι άψογος χαρακτήρας και εργασιομανής. Τους έλεγα από παλιά να μην τον αφήσουν να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν με άκουσαν. Έχω καλή επαφή μαζί του, μιλάμε. Και ξέρω πως είναι στεναχωρημένος που πήγε σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και δεν τον πρόσεξαν. Στον Άρη δεν μπορούσε να μείνει".

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για αριστερό μπακ. Θα μπορούσε να τον αποκτήσει;
"Τα λάθη που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός είναι αμέτρητα, δεν προσέχει τα δικά του παιδιά. Όταν πριν από μερικά χρόνια τούς πήγα τσάμπα τον Καραγκούνη του Ατρόμητου, δεν τον ήθελαν. Τώρα κοστίζει ένα εκ. ευρώ. Τους πήγα τον Βέλλιο με λίγα χρήματα και δεν τον ήθελαν. Τώρα παίζει στην Έβερτον. Αλλά υπάρχουν και παίκτες που δεν έπρεπε να τους αφήσουν να φύγουν, όπως τον Βελλίδη του Άρη.
Φυσικά και κάνει για τον Παναθηναϊκό ο Ζαραδούκας, δικό μας παιδί είναι. Δεν χάνουν να του κάνουν πρόταση. Ο Γιάννης είναι καλό παιδί, πολύ καλή περίπτωση. Μπορώ να πω κι εγώ μία καλή κουβέντα αν χρειαστεί, αλλά να του κάνουν πρόταση. Πιστεύω ότι δεν θα αρνηθεί. Από το να πάρουν από το εξωτερικό κάποιον άλλον, ο Γιάννης πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Αλλά πρέπει να έχει προτάσεις και από εξωτερικό".
Το νέο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού πώς σας φαίνεται;
"Πολύ καλή επιλογή ο Αναστασίου και καλό το τιμ με τον Σαραβάκο, τον Σαμαρά στις ακαδημίες, τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον Βονόρτα. Προσωπικά δεν με απασχολεί αν ο Νταμπίζας έχει "ερυθρόλευκο" παρελθόν, αλλά τι θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω πώς θα τον πάρει ο κόσμος βέβαια".
Είστε χρόνια δίπλα στην ομάδα. Αν σας ζητούσαν να επιστρέψετε για να βοηθήσετε, θα το κάνατε;
"Δεν είμαι σαλιγκάρι ή αυλοκόλακας. Αν θέλουν γνώσεις από ανθρώπους που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό με τρέλα, είμαι εδώ. Μία φορά που μίλησα με τον Αλαφούζο, σε ένα ταξίδι που κάναμε στην Κύπρο, πιστεύω ότι είναι σοβαρός άνθρωπος. Εγώ είμαι Παναθηναϊκός και αν με χρειαστούν, θα βοηθήσω".
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: