Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Τέλος ο Μαντσίνι!!

Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια, με τους «πολίτες» να ανακοινώνουν το διαζύγιο!

Τέλος ο Μαντσίνι!
Είναι πλέον και επίσημο! Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποτελεί... ιστορία για την Μάντσεστερ Σίτι, αφού οι «πολίτες» αργά το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό προπονητή.

Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών θεωρούταν δεδομένο και απλώς η ανακοίνωση επιβεβαίωσε τις φήμες.

Ο χαμένος τελικός του Σαββάτου στο Κύπελλο Αγγλίας από την Γουΐγκαν ήταν ουσιαστικά το ποτήρι που ξεχείλισε την κατάσταση για τον Μαντσίνι στην Σίτι, με τους διοικούντες την ομάδα να είναι γενικά απογοητευμένοι από την φετινή σεζόν και κυρίως την εύκολη απώλεια του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πώς τα φέρνει η μοίρα όμως... Στις 13 Μαΐου το 2012, η ομάδα του Μάντσεστερ κατακτούσε το πρωτάθλημα Αγγλίας με τον Ιταλό στον πάγκο και ακριβώς ένα χρόνο αργότερα (λόγω και της δίωρης διαφοράς ώρας με την Αγγλία), αποδεσμεύεται από το «τιμόνι» του συλλόγου!

Ο Μαντσίνι ήταν προπονητής της Σίτι από τον Δεκέμβριο του 2009 και μέχρι σήμερα πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2012), ένα Κύπελλο (2011) κι ένα Community Shield (2012).

Πρώτο φαβορί για τον διαδεχθεί είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, όπως αναφέρουν εδώ και μέρες τα δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία, με την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: