Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Κουλούρης στο Metropolis: «Μπήκα στο πνεύμα του πολεμιστή»

Ο σκόρερ της Κ-17 του ΠΑΟΚ στο χθεσινό τελικό με τον Ολυμπιακό, Ευθύμης Κουλούρης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το νικητήριο γκολ του, το μέλλον του στον «Δικέφαλο του Βορρά», τονίζοντας ότι ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα είναι ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, ενώ από τον ΠΑΟΚ θαυμάζει ιδιαίτερα τον Στέφανο Αθανασιάδη. Παράλληλα, δήλωσε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να γίνει κι αυτός «πολεμιστής», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο 17χρονος επιθετικός ανέφερε αρχικά:

«Ήταν ένας τελικός με τα όλα του. Λέγαμε ότι θα κερδίσει όποιος το ήθελε πιο πολύ, το δουλέψαμε όλο ο χρόνο και το θέλαμε πολύ. Θυμάμαι καλά τη φάση έγινε μια σέντρα έξω από την περιοχή η μπάλα πήγε στον Πόζογλου την πήρα με το αριστερό και μπήκε το γκολ. Το χάρηκα περισσότερα απ? όλα τα γκολ, ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Ο προπονητής χάρηκε, το ήθελε κι αυτός πολύ
και μου είπε ότι τον έκανα να χαρεί».

Για το μέλλον του και τους στόχους του τόνισε:

«Από την πρώτη στιγμή που άρχισε το ποδόσφαιρο, ήθελα να παίξω. Μπήκα στο πνεύμα του νικητή, του πολεμιστή και στόχος μου είναι να παίξω επαγγελματικά στον ΠΑΟΚ».

Για τη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας, Αλέκο Θεοδωρίδη, είπε:

«Από την αρχή της χρονιάς είχε ιδιαίτερο τρόπο, με φώναζε ?βουνό?. Εμείς τον φωνάζουμε Ζοζέ, από το Μουρίνιο (γέλια). Στο ποδόσφαιρο το ίνδαλμά μου είναι ο Ιμπραήμοβιτς. Από τον ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης, που σκοράρει σε πολλά παιχνίδια. Δεν έτυχε να μιλήσουμε. Έχω δει πολλές κινήσεις του και θέλω να τις κάνω κι εγώ».

Τέλος, για το ποδοσφαιρικό του όνειρο τόνισε:

«Έχω δει όνειρα να σκοράρω σε ευρωπαϊκό παιχνίδι σε γεμάτη Τούμπα»!

Για τον Κουλούρη και την χθεσινή επιτυχία μίλησε στην εκπομπή και ο προπονητής, Αλέκος Θεοδωρίδης:

«Είναι και εξαιρετικό παιδί ο Ευθύμης, εκτός από καλός παίκτης. Μακάρι να υπάρξει και συνέχεια, έχουν ανέβει πολλά παιδιά στην πρώτη ομάδα και σε αυτό το δρόμο θα οδηγηθεί ο ΠΑΟΚ. Από τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου καταλάβαμε ότι δίνει μεγάλη βάση στις ακαδημίες και στα παιδιά. Έχουμε τα πάντα πλέον. Υλικά, γήπεδα, γιατρούς, λειτουργούμε σαν επαγγελματική ομάδα. Το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας έχει βοηθήσει, έχουμε ένα δικό μας χώρο, έχουμε τα πάντα στον ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν μια ευτυχισμένη μέρα η χθεσινή, δικαιώθηκαν οι κόποι μας».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: