Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Ο Ρούνεϊ ζήτησε να φύγει»

Οι φήμες που ήθελαν τον Γουέιν Ρούνεϊ να ζητά μεταγραφή σε συζήτηση με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, επιβεβαιώθηκαν από τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σουόνσι.

«Ο Ρούνεϊ ζήτησε να φύγει»
Αμέσως μετά την είδηση της αποχώρησης του σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την ενεργό προπονητική, στον αγγλικό Τύπο κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον Γουέιν Ρούνεϊ να ζητά από τον Σκωτσέζο τεχνικό την παραχώρησή του, σε μια κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαν δύο εβδομάδες πριν. Τη φήμη αυτή επιβεβαίωσε ο Φέργκιουσον, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σουόνσι, που ήταν η τελευταία του σερ Άλεξ μπροστά στο κοινό του Ολντ Τράφορντ.

«Είναι αλήθεια, ο Ρούνεϊ ζήτησε μεταγραφή πριν από λίγες μέρες, σε συζήτηση που είχαμε. Ζήτησε να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα, χωρίς να αποκαλύψει σε ποια», παραδέχτηκε ο Φέργκιουσον όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Άγγλο διεθνή σε μια τέτοια απαίτηση, είναι προφανείς, για τον σερ Άλεξ. «Θεωρώ πως ήταν δυσαρεστημένος γιατί δεν είχε χρησιμοποιηθεί στη βασική ενδεκάδα σε κάποια παιχνίδια. Τα πράγματα, πάντως, δείχνουν να είναι διαφορετικά τις τελευταίες μέρες», σημείωσε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ.

Όσο για τις προθέσεις της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτές είναι ξεκάθαρες, σύμφωνα με τον Σκωτσέζο. «Δεν θέλουμε να τον παραχωρήσουμε. Κανείς στην ομάδα δεν σκέφτεται να συνηγορήσει σε μια μεταγραφή του Ρούνεϊ», τόνισε με έμφαση ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Απομένει να δούμε αν ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει αλλάξει γνώμη ή, τελικά, επιμείνει στην αρχική του επιθυμία να αλλάξει περιβάλλον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: