Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Η Μαρσέιγ πάνω από όλους»

Την πρόθεσή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ, το οποίο λήγει το 2016, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Στιβ Μανταντά, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί το καλοκαίρι.

«Η Μαρσέιγ πάνω από όλους»
Από το 2007 υπερασπίζεται την εστία της Μαρσέιγ, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί σε περισσότερους από 210 αγώνες πρωταθλήματος. Ο Στιβ Μανταντά, αν και ήδη κυκλοφορούν φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, υπόσχεται στους φίλους της Μαρσέιγ πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στη Μασσαλία μέχρι το 2016, τουλάχιστον. Αυτό φάνηκε από όσα είπε στο γαλλικό «Le10Sport».

«Πρόθεσή μου είναι να τιμήσω και να εξαντλήσω το συμβόλαιο που έχω υπογράψει με τη Μαρσέιγ. Συνεπώς μέχρι το 2016 θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Μασσαλίας, αν και θεωρώ πιθανό να επεκταθεί το συμβόλαιό μου και να συνεχίσω για πολλά ακόμα χρόνια. Είμαι ικανοποιημένος από τη ζωή μου στην πόλη, αλλά και την ομάδα και δεν βλέπω για ποιο λόγο θα έπρεπε να σκέφτομαι μια μεταγραφή», τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί πως οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ και η Σίτι, καθώς και η Μίλαν έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον γκολκίπερ της Μαρσέιγ. Ο ίδιος ο Μανταντά, πάντως, δείχνει να μην γνωρίζει κάτι. «Ειλικρινά δεν με έχει ενημερώσει κανείς σχετικά με το ενδιαφέρον των ομάδων αυτών. Συνεπώς δεν υπάρχει κάτι. Αν ισχύουν οι φήμες, ένα έχω να πω. Πως είναι κολακευτικό να σε θέλουν τόσο σπουδαίες ομάδες, αλλά η Μαρσέιγ είναι πάνω από όλους και δεν πρόκειται να με δελεάσουν τα μεγάλα ονόματα, ώστε να αλλάξω την απόφασή μου να μείνω στη Μασσαλία για πολλά ακόμα χρόνια», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Στιβ Μανταντά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: