Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Οι κριτικές με πεισμώνουν»

Ανοικτό κάθε ενδεχόμενο άφησε για το μέλλον του ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, μιλώντας στην αγγλική «Mirror», όπου έκανε και έναν απολογισμό της χρονιάς που σε λίγο ολοκληρώνεται.

«Οι κριτικές με πεισμώνουν»
Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που σύντομα τελειώνει έπαιξε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας 5 γκολ. Μια επίδοση που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί… αξιομνημόνευτη για επιθετικό. Για αυτό το λόγο το μέλλον του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ στην Τότεναμ θεωρείται αβέβαιο, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην αγγλική «Mirror».

«Η χρονιά που τελειώνει ήταν ιδιαίτερη για μένα. Ενσωματώθηκα στην ομάδα μετά το τέλος της προετοιμασίας και για το λόγο αυτό αντιμετώπισα προβλήματα προσαρμογής. Στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς, ενώ στα μέσα της χρονιάς ήρθε και το Κόπα Άφρικα, κατά τη διάρκεια του οποίου έλειψα για καιρό. Όλα αυτά συνέβαλαν στο να έχω μια σεζόν δύσκολη. Γνωρίζω πως η απόδοσή μου δεν ήταν πολύ καλή, αλλά υπάρχουν δικαιολογίες», είπε ο επιθετικός από το Τόγκο.

Ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου, συνεπώς, δεν βγάζει θετικό πρόσημο. Ο Αντεμπαγιόρ το παραδέχεται. «Είναι αλήθεια πως το πρόσημο δεν είναι θετικό. Έχω, όμως, πεισμώσει από όλες τις κριτικές που δέχτηκα και είμαι αποφασισμένος να κάνω ένα πολύ καλό πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά. Θα δείτε τις πραγματικές δυνατότητές μου», τόνισε ο παίκτης της Τότεναμ.

Το καλό αυτό πρωτάθλημα που υπόσχεται να κάνει, θα τον βρει στο Λονδίνο; «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει πού θα αγωνίζομαι του χρόνου. Πιθανώς να συνεχίσω στην Τότεναμ, αλλά πρέπει να συζητήσω με τη διοίκηση του συλλόγου. Όλα είναι ανοιχτά, για την ώρα», αποκάλυψε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: