Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Το παλεύει για Κάρολ η Γουέστ Χαμ!!

Την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να κρατήσει τον Άντι Κάρολ στη σύνθεσή της αναμένεται να κάνει η Γουέστ Χαμ, η οποία, ωστόσο, αναμένεται να έχει έντονο ανταγωνισμό από άλλες ομάδες.

Το παλεύει για Κάρολ η Γουέστ Χαμ
Το 2011 η Λίβερπουλ ξόδευε μια περιουσία για να τον αποκτήσει από τη Νιούκαστλ. Ο Άντι Κάρολ, όμως, δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους των «κόκκινων» και το καλοκαίρι του 2012 δόθηκε δανεικός στη Γουέστ Χαμ για ένα χρόνο. Κάτι που σημαίνει πως τον επόμενο μήνα πρέπει να επιστρέψει στο Άνφιλντ, αν και τα «σφυριά» αναμένεται να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν.

Αυτό αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Fichajes.com», όπου αναφέρεται πως η Γουέστ Χαμ προτίθεται να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση της Λίβερπουλ, στην προσπάθειά της να κρατήσει τον υψηλόσωμο φορ και την επόμενη χρονιά. Οι πιθανότητες απόκτησής του με κανονική μεταγραφή είναι μικρές, καθώς οι «κόκκινοι» δεν πρόκειται να… ξεπουλήσουν έναν παίκτη για τον οποίο έδωσαν περισσότερες από 35 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσουν.

Εμπόδια στις επιθυμίες της Γουέστ Χαμ αναμένεται να… ορθώσουν δύο ομάδες, οι οποίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κάρολ. Αυτές είναι η Νιούκαστλ, η οποία ελπίζει πως ο Κάρολ θα αναγεννηθεί με την επιστροφή του εκεί όπου έγινε γνωστός, αλλά και η Τότεναμ, η οποία αναμένεται να έχει στη διάθεσή της μεγάλα ποσά για μεταγραφές μετά την επικείμενη πώληση του Γκάρεθ Μπέιλ και χρειάζεται έναν δυνατό επιθετικό.

Οι εξελίξεις αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει σαφείς οι προθέσεις των ανθρώπων της Λίβερπουλ σχετικά με το μέλλον του Άντι Κάρολ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: