Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Τότεναμ για Μακ Κάρθι!!

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Τζέιμς Μακ Κάρθι είναι έτοιμη να καταθέσει στη Γουίγκαν η Τότεναμ, θέλοντας να προλάβει την Τσέλσι και την Άρσεναλ οι οποίες ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Τότεναμ για Μακ Κάρθι
Αγωνίζεται στη Γουίγκαν από το 2009, όταν ακόμα ήταν 19 ετών. Ο Τζέιμς Μακ Κάρθι ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο μια εξαιρετική σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν ήταν μόνο βασικός στην ομάδα του, αλλά και θριαμβευτής στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το περασμένο Σάββατο. Μια επιτυχία η οποία ενδέχεται να είναι η τελευταία με τη φανέλα της Γουίγκαν, αν η διοίκηση της ομάδας του υποκύψει στις πιέσεις των ομάδων που επιθυμούν να εντάξουν τον Μακ Κάρθι στο δυναμικό τους και τον παραχωρήσει.

Ήδη για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Άρσεναλ και η Τσέλσι, οι οποίες, ωστόσο, δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη διοίκηση της Γουίγκαν. Κάτι που αναμένεται να κάνει εντός των ημερών η Τότεναμ, θέλοντας να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία, οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ στη Γουίγκαν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του παίκτη.

Αναμένεται η… απάντηση της Τσέλσι και της Άρσεναλ, οι οποίες, είναι βέβαιο, πως θα κάνουν τις κινήσεις τους, προσπαθώντας να… προσπεράσουν την Τότεναμ.

Από τη μεριά του παίκτη, πάντως, τηρείται «σιγή ιχθύος» και κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις και τις προτιμήσεις του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: