Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Ο μάνατζέρ μου απέρριψε πρόταση της Ντόρτμουντ»

Στην αποκάλυψη πως ένας εκ των εκπροσώπων του απέρριψε πρόταση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, προχώρησε ο Τζούλιαν Ντράξλερ, μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τη Σάλκε.

«Ο μάνατζέρ μου απέρριψε πρόταση της Ντόρτμουντ»
Μετά την επισημοποίηση της πώλησης του Μάριο Γκέτσε στη Μπάγερν Μονάχου, η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεκίνησε την αναζήτηση του αντικαταστάτη του ακραίου επιθετικού. Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πολλά, με αυτό του Τζούλιαν Ντράξλερ να ξεχωρίσει. Ο νεαρός διεθνής της Σάλκε έδειχνε να πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει ο διάδοχος του Γκέτσε, αλλά η επέκταση του συμβολαίου του με τους «Βασιλικούς Μπλε», μάλλον οδηγεί σε… ναυάγιο κάθε σκέψη απόκτησής του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ντράξλερ στη γερμανική «Bild», η διοίκηση της Ντόρτμουντ πλησίασε τους εκπροσώπους του πριν λίγες μέρες, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. «Αμέσως μετά την πώληση του Γκέτσε, άνθρωποι της Ντόρτμουντ ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους μου και συναντήθηκαν, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής μου. Η πρόταση, όμως, που κατέθεσε η Ντόρτμουντ απορρίφθηκε αμέσως από τους εκπροσώπους μου», αποκάλυψε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ο ίδιος, πάντως, δεν μίλησε με κανέναν παράγοντα της Μπορούσια. «Εμένα ούτε με πλησίασε κανείς, ούτε με ενημέρωσε. Από ότι ξέρω, ούτε η διοίκηση της Σάλκε ήρθε σε επαφή με αυτή της Ντόρτμουντ. Πιθανώς ήθελαν να μιλήσουν πρώτα με τους εκπροσώπους μου, για να δουν ποιες είναι οι δικές μου σκέψεις. Η απάντηση που πήραν, μάλλον τους απέτρεψε στο να συνεχίσουν την προσπάθεια», σημείωσε ο Τζούλιαν Ντράξλερ.

Να σημειωθεί πως οι σχέσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Σάλκε δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, αφού ανάμεσα στους δύο συλλόγους υπάρχει μεγάλη κόντρα. Για αυτό έμοιαζε από την αρχή δύσκολη η υπόθεση της μετακίνησης του Ντράξλερ από τη Σάλκε στους… άσπονδους «κιτρινόμαυρους» εχθρούς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: