Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Δεν μέθυσε από… υποχρέωση!

Πολύ ευδιάθετος παρουσιάστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Λιόν με 1-0, με την οποία οι παριζιάνοι στέφθηκαν πρωταθλητές.

Δεν μέθυσε από… υποχρέωση
Αυτό που φαινόταν βέβαιο εδώ και καιρό, επισημοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Η Παρί Σεν Ζερμέν, νικώντας 1-0 τη Λιόν εκτός έδρας, εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο στη Γαλλία και έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς της να ξεσπάσουν σε πανηγύρια σε όλη τη χώρα. Πανηγύρια που ξεκίνησαν από τα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά δεν… άγγιξαν τον προπονητή της Παρί, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα σε… εξαιρετική κατάσταση.

«Όπως βλέπετε, δεν είμαι ούτε βρεγμένος, ούτε μεθυσμένος. Ο λόγος είναι απλός. Δεν έχω πιει ούτε σταγόνα σαμπάνιας, παρότι ανοίχθηκαν πολλές μέσα στα αποδυτήρια, γιατί ήθελα να είμαι νηφάλιος για τη συνέντευξη Τύπου. Αν ήμουν μεθυσμένος, δεν θα ήμουν εδώ να σας μιλάω», είπε γελώντας ο Ιταλός κόουτς.

Στη συνέχεια ο Αντσελότι αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του. «Ο τίτλος αυτός κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Βρίσκεται δίπλα σε κάποιους από τους τίτλους που κατέκτησα στο παρελθόν και είναι ένας από αυτούς που θα θυμάμαι πάντα. Είμαι ευτυχισμένος για αυτό που πετύχαμε και θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος», σημείωσε ο Αντσελότι.

Με την ολοκλήρωση των δηλώσεών του ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε στα αποδυτήρια για να συμμετάσχει στα πανηγύρια των παικτών του. «Αφού σας μίλησα και εκπλήρωσα την υποχρέωση, πάω να πιω κι εγώ σαμπάνια. Μην την πιουν όλη οι παίκτες μου. Τώρα και να μεθύσω, δεν πρόκειται να παρεξηγηθώ», είπε γελώντας στους δημοσιογράφους αποχωρώντας από την αίθουσα Τύπου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: