Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο πρόεδρος πιστεύει ότι θα τον κρατήσει!!

Προς απογοήτευση αρκετών υποψήφιων, πέρυσι το καλοκαίρι, ο Γιώργος Χριστοβασίλης έδινε το χρίσμα του πρώτου προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα στον Γιάννη Χριστόπουλο. Μία απόφαση που θεωρήθηκε έκπληξη ακόμη και από φίλους της ομάδας.

Ο πρόεδρος ήταν όμως σίγουρος για την επιλογή του. «Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι ο Γιάννης άξιζε αυτή την ευκαιρία» έλεγε και δικαιώθηκε πλήρως. Βάσει αποτελεσμάτων, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στα play off του πρωταθλήματος με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά και βάσει ποδοσφαίρου, καθώς ο ΠΑΣ έπαιξε και καλή μπάλα και παρουσίασε γενικά ένα πολύ καλό σύνολο.

Είναι γεγονός ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης, δύσκολα θα περίμενε ότι το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας του κ. Χριστόπουλου θα γινόταν σήριαλ. Όμως, παρά τα όσα αντίθετα προβλέπονται, περί αποχώρησης του δηλαδή απ΄οτον πάγκο, ο πρόεδρος θεωρεί ότι έχει βρει τους κώδικες επικοινωνίας με τον προπονητή και θα κατορθώσει να τον κρατήσει στην τεχνική ηγεσία.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι βεβαίως προσεκτικός στις διατυπώσεις του. Ξεκαθάρισε ότι δεν έγιναν αυτά που είχε ζητήσει και κατά συνέπεια δεν υπήρξε και καμία συμφωνία. Όμως όλα αυτά θέλουν και οι δύο πλευρές να τα αφήσουν στην άκρη ενόψει play off. Δεν είναι πάντως και πολύ εύκολο, καθώς και στην πόλη γενικότερα αλλά και στα αποδυτήρια, το θέμα συζητιέται. Ο κ. Χριστόπουλος σε καμία περίπτωση βέβαια δεν είναι αρνητικός στην συνέχιση της συνεργασίας. Η ομάδα αυτή είναι δικό του δημιούργημα και προφανώς δεν θέλει να την αφήσει τόσο εύκολα. Απλώς δεν θέλει να αντιμετωπίσει και κάποια προβλήματα που υπήρχαν φέτος. Τα οποία διακρίνει πως δεν έχουν ξεπεραστεί. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης είναι πάντως αισιόδοξος. Πιστεύει ότι θα ξεπεραστούν όλα και ότι θα πείσει τελικά τον Γιάννη Χριστόπουλο να συνεχίσει στην ομάδα.

«Κλείδί» η αδειοδότηση.

Ένα σημείο «κλειδί» πάντως για τον ΠΑΣ Γιάννινα της επόμενης περιόδου είναι η εξασφάλιση της αδειοδότησης. Όχι μόνο σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που ο ΠΑΣ εξασφαλίσει την αδειδότηση θα έχει αναμφίβολα μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό κομμάτι και αυτό θα του δώσει και την δυνατότητα να βελτιώσει την εικόνα του και να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερης την επόμενη χρονιά. Σε αντίθεση περίπτωση, τα χέρια του Γιάννη Χριστόπουλου θα παραμείνουν «δεμένα» και αυτό είναι κάτι που λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τον Έλληνα τεχνικό.

Στην τελική ευθεία…

Στο μεταξύ, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πια στην τελική ευθεία για το ξεκίνημα των play off που αποτελούν μία άλλου είδους πρόκληση. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει φυσικά και ο ΠΑΣ Γιάννινα εξακολουθεί να έχει την φιλοδοξία για κάτι καλύτερο. Η ομάδα άλλωστε έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα και είναι γεγονός ότι παρότι μπαίνει ως αουτσάιντερ στην διαδικασία, σε περίπτωση νίκης στην πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, θα αυξήσει τις πιθανότητες του να διεκδικήσει κάτι πολύ καλύτερο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον κ. Χριστόπουλο να θεωρεί ότι οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι στο ξεκίνημα των play off. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: