Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Παιχνίδι με άρωμα 2004»

Ο διεθνής επιθετικός, Δημήτρης Παπαδόπουλος, που σκόραρε δύο τέρματα στο χθεσινό φιλικό μνήμης της εθνικής του 2004 με την μικτή Ποντίων παλαιμάχων, μίλησε, παρέα με τους προπονητές των δύο ομάδων, Γιάννη Τοπαλίδη και Χρήστο Τερζανίδη στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε:

«Μπορούσα να παίξω και με τις δύο ομάδες, αλλά από τη στιγμή που με κάλεσαν ως μέλος της εθνικής και που ο Ζαγόρ ως αρχηγός με ήθελε στην ομάδα, έπαιξα με την εθνική. Εγώ αισθάνθηκα πολύ ωραία που τα είπαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά. Ήταν για έναν ειδικό σκοπό, μια μέρα μνήμης. Πραγματικά αισθάνομαι τυχερός που γνώρισα αυτά τα παιδιά, είχαμε άρωμα από το 2004. Θυμηθήκαμε τα παλιά. Νομίζω πως αυτή ήταν και η κορυφαία ομάδα, σαν ομάδα που τα είχε όλα. Είχε μεγάλες προσωπικότητες παικτών.

Ο Γιάννης Τοπαλίδης υπογράμμισε:

«Ήταν παράλειψη όλων μας που δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Το συζητήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι θα παίζουμε πιο συχνά. Ο Ρεχάγκελ μας είπε πως θα προσπαθήσει να έρθει, αλλά στο επόμενο ραντεβού σίγουρα θα είναι. Εγώ είμαι θαυμαστής του Τερζανίδη, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες. Το έλεγα στους παίκτες ότι όταν έπαιζε ήταν σαν τον Κρόιφ. Το φοβόμουν πολύ το παιχνίδι και ευτυχώς κερδίσαμε (γέλια). Είχα και ιδιαίτερη συμπάθεια στον ΠΑΟΚ ως Βορειοελλαδίτης», είπε, ενώ ως περιστατικό με χιούμορ σημείωσε το εξής: «Άλλη μια φορά είχα κοουτσάρει χωρίς το Ρεχάγκελ και πάλι είχαμε κερδίσει, οπότε ο Τσιάρτας μου είπε ότι είμαι αήττητος στον πάγκο της εθνικής (γέλια)».


Τέλος, ο Χρήστος Τερζανίδης μεταξύ άλλων, είπε:

«Για το σκοπό που έγινε το ματς ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία. Εύχομαι να φέρουν κι άλλα παιδιά τις ίδιες επιτυχίες. Για αυτό το σκοπό έγινε, για τα 353.000 θύματα της ποντιακής γενοκτονίας».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: