Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Αυτός θα είναι πρόεδρος στην ΑΕΚ του Τίγρη!!

Μία ισχυρή προσωπικότητα στην ιστορία της ΑΕΚ που στο παρελθόν δίχασε τον κόσμο σκοπεύει να τοποθετήσει στη θέση του προέδρου ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Μια νέα σελίδα αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες της ΑΕΚ. Μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Β΄ Εθνική, η ομάδα με τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη θα θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο αναγέννησης, το οποίο προϋποθέτει πτώχευση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση θα πέσει στη νέα Γ΄ Εθνική για να καθαρίσει και θα βάλει πλώρη ώστε κάθε χρόνο να ανεβαίνει κατηγορία, ενώ παράλληλα θα "σηκώνεται" και το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για να γίνουν όλα αυτά βέβαια, η ομάδα απαιτείται να οργανωθεί διοικητικά (αφού οικονομικά θα βρίσκεται από πίσω ο Μελισσανίδης). Ήδη έχουν διαρρεύσει κάποιες σκέψεις του ισχυρού άνδρα της AEGEAN για το πως στελεχωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα ως προεδρεύων της διοικούσας επιτροπής που θα παίρνει της αποφάσεις προορίζει ένα παλιό του φίλο κολλητό! Μία ισχυρή προσωπικότητα που στο παρελθόν δίχασε τον κόσμο της ομάδας, λόγω της αποχώρησής του για τον Ολυμπιακό το 1996.

Καταλάβατε σε ποιον αναφερόμαστε, στον Ντούσαν Μπαγεβιτς, τον οποίο ο Τίγρης τον προορίζει για την κεφαλή της ΑΕΚ! Ωστόσο, οι αντιδράσεις αυτή τη φορά θα είναι λίγες έως μηδαμινές. Γιατί πολύ απλά, οι ΑΕΚτζήδες έχουν πλέον μάθει ότι ο διχασμός μόνο κακό έκανε στην ομάδα. Έτσι, ο βάτραχος όπως τον αποκαλούσαν ειρωνικά θα μεταμορφωθεί ξανά σε πρίγκηπας, ένα προσωνύμιο που του είχε αποδοθεί πριν πιάσει λιμάνι στα 90's.

Η επιστροφή του Σερβοέλληνα τεχνικού μετά από 3 χρόνια στην Ένωση είναι δρομολογημένη. Αυτή τη φορά όμως, ο "Ντούσκο" δεν θα επιστρέψει ως προπονητής αλλά ως πρόεδρος σε μία ομάδα καθαρή, αφού τα χρέη της στη Γ΄ Εθνική παύουν να υπάρχουν. Ίσως αυτή είναι η σημειολογία του ...μύθου που ακουγόταν συχνά στα αεκτζήδικα στέκια: "Ο Μπάγεβιτς θα γυρίσει καβάλα σε άσπρο άλογο, όταν επιστρέψει ο τίγρης".

Το πιάσατε τι συμβόλιζε το άσπρο άλογο;


 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: